GOLD BORDER RACE
   
 
Back
Next
Представяме Ви първото издание на K3 ULTRA - GOLD BORDER RACE
Заповядайте в Златния град на Родопите на 28.09.2019 г.
НОВИНИ
28/09/2019 - Докато състезателите бягат, щабът на организаторите на КЗ ULTRA не спира да работи!
Докато състезателите бягат, щабът на организаторите на КЗ ULTRA не спира да работи!

28/09/2019 - Track Sport

Благодарение на системата Track Sport можете в реално време да проследите местоположението на всеки един състезател в K3 ULTRA GOLD BORDER RACE 2019!

https://gps.tracksport.eu/map/k3-ultra-85-km

28/09/2019 - Предизвикателството K3 ULTRA започна!

Точно в 5:00 стартираха бегачите по трасе GBR 85 km. Желаем успех на всички!

27/09/2019 - Представители на девет държави ще вземат участие в първото издание на K3 Ultra – Gold Border Race

Представители на девет държави ще вземат участие в първото издание на K3 Ultra – Gold Border Race в Златоград на 28 септември 2019 г.!
Бегачи от Великобритания, Франция, Кипър, Украйна, Чехия, Румъния, Армения, Бурунди и страната-домакин България ще премерят сили по трасетата с дължина 23, 53 и 85 км в девствената природа на Южните Родопи! Сред участниците са носители на световни рекорди, победители и участници в реномирани европейски бягания, както и любители на ултра дългите дисциплини. Стотици доброволци, ученици и жители на региона ще вземат участие в организацията и съпътстващите прояви на събитието, защото K3 Ultra не е само състезание! K3 Ultra e преживяване!

26/09/2019 - Търкулила се питката, намерила си ултрамаратонеца!
Търкулила се питката, намерила си ултрамаратонеца!

Скъпи ултрамаратонци!
На последния пункт на всяко от трите трасета ще чака по една пареща родопска питка! Първият от вас ще има възможността да я отнесе още топла до финала! Търкулила се питката, намерила си ултрамаратонеца! Защото K3 Ultra е нещо повече от състезание! K3 Ultra е емоция!

25/09/2019 - Празничен концерт с повече от 60 изпълнители на Централния площад
Празничен концерт с повече от 60 изпълнители на Централния площад

Приятели на K3 Ultra,
На 28.09. 2019 г. екипът на ултрамаратона ви кани на празничен концерт с повече от 60 изпълнители на Централния площад в Златоград! Дамска певческа формация "Надежда", Танцов състав "Акрани", Група за стари градски песни "Златен полъх", Мъжка фолклорна група, Младежка фолклорна група и народните певици с уникалното двугласно пеене от Неделино, ще направят неповторима септемврийската вечер под небето на Родопа планина, защото K3 Ultra не е само състезание, K3 Ultra e преживяване!

25/09/2019 - На вниманието на бегачите по дистанция GBR 85!

За участниците в GBR 85 има предвиден drop bag! Сутринта в 4.00 на 28.09. на старта до паркинга на читалището ще има специална кола, която ще ги събере и транспортира до пункт Устра, където бегачите могат да ги ползват. След това drop bag ще бъдат извозени до залата на Читалището, от където сте си взели стартовия пакет , след финала всеки ултрамаратонец може да си ги прибере обратно.

24/09/2019 - Най-често задавани въпроси и отговори за K3 ULTRA

1. Каква е задължителната по регламент екипировка за участник в K3 Ultra? Задължителната екипировка за K3 Ultra може да видите на нашия официален сайт www.k3ultra.bg

2. Как и откъде състезателят получава своя стартов пакет? Какви са документите, които трябва да представи? Стартовите пакети ще се раздават в гр.Златоград, Читалището до Общината срещу личен документ или паспорт за чуждестранни граждани, предварително попълнени и подписани декларации (виж по-долу). При получаване на стартовия пакет състезателят представя за проверка личната си екипировка. Без нея той няма да бъде допуснат на старт за съответната дистанция. Декларацията за участие в K3 Ultra:

Декларация за освобождаване от отговорност

Декларация за предоставяне на лични данни

Декларация за участници, ненавършили 18 години


3. Има ли възможност за проследяване на състезанието? Да, движението на участниците може да бъде проследено в реално време на адрес

http://race-tracking.com/k3ultra2019/

4. Маркировката по трасето достатъчна ли е за добро ориентиране на бегачите? Да, трасето на K3 Ultra е маркирано с маркировъчна лента и достатъчен на брой табели с обозначеното трасе и табели маркирани със стрелки, които ясно указват посоката.

http://www.k3ultra.bg/markirovka.html

Желателно е участниците да изтеглят и заредят на телефон или смарт часовник GPS траковете на съответната дистанция, тъй като не е изолирано явление туристи или неизвестни хора да свалят или дори да променят маркировката! Линкове към траковете от нашия сайт www.k3ultra.bg

5. Състезателят ще намери ли пластмасови чаши по подкрепителните пунктове? Не! Нашата цел е да намалим замърсяването на природата с пластмаса. За целта всеки участник трябва да носи свой съд за течности!

23/09/2019 - Важна информация за бегачите в K3 Ultra!

Уведомяваме всички ултрамаратонци да ъпдейтнат траковете на трасетата от сайта на събитието

22/09/2019 - Изложбата "Атон в рисунки и фотографии" на Андрей Янев и Мирослав Дачев
Изложбата "Атон в рисунки и фотографии" на Андрей Янев и Мирослав Дачев

Уважаеми приятели,

В рамките на K3 Ultra на 27.09. от 18.00 ч. в Сивриевата къща в Златоград ще се открие изложбата "Атон в рисунки и фотографии" на Андрей Янев и Мирослав Дачев. Събитието се организира от K3 Ultra и община Златоград и ще продължи до неделя, 29. 09. 2019 г. То е част от мащабния проект „Светите земи и българската култура”, който Центърът за семиотични и културни изследвания реализира от 2012 г. и към който е и поредицата от издания на Центъра „Библиотека Атониада”.
„Атон в рисунки и фотографии” е надслов на серия от изложби, организирани и представени от Центъра за културни и семиотични изследвания. Началото е през септември 2012 г. в Бургас, а последната изложба е през юли 2018 в Троянската света обител, като всяка следваща изложба включва нови, непоказвани до момента фотографии и рисунки. Фотографиите и рисунките са плод на над 40 експедиции на авторите до Света Гора – Атон в периода 2004 – 2019 г., на престоя им във всички светогорски манастири и на голяма част от скитовете и келиите в монашеската република. Затова изложбата не просто показва, а изразява: вътрешното усещане за Атон, което сетивата на авторите са уловили и изградили за това половингодишно пребиваване, съчетало поклонничеството с творческия и изследователския импулс. Зад силуетите на светите обители, застинали на повърхността на част от рисунките, се крият не географски, а духовни територии. Там протича ежедневието на Света Гора, към чийто ритъм са насочени други от рисунките и фотографиите като цяло. В този смисъл изложбата разкрива жанрови ситуации от живота на монасите в Света Гора – видимо в портретните и репортажните фотографии от литии, литургии и поклонения, невидимо зад притулените стени на келията „Достойно ест”, скита „Свети Андрей”, или зад гордите осанки на манастирите „Пантократор” и „Зограф”.
Проектът „Атон в рисунки и фотографии” протича едновременно и има духовна връзка с друг проект на Центъра за културни и семиотични изследвания – „Библиотека Атониада“ – който чрез съчетаване на изследователски текстове и албуми разкрива необятното иконографско наследство на Света Гора – Атон. Като цяло Центърът за културни и семиотични изследвания се опитва не просто да запознае със Света Гора – Атон, а да подготви зрителя и читателя за духовно общуване с нейните необятни и съкровени пространства.
Андрей Янев е художник, чието име свързваме с множество изложби живопис в България и чужбина, с редица творчески национални и международни проекти, с престижни награди в областта на изкуството. През последните 15 години е сред най-дейните участници в проектите, свързани със Света Гора. Той превърна Атон в една от основните теми на своето творчество, чрез която е разпознаваем както в България, така и в различни европейски столици и в САЩ. Учредител и член на УС на Центъра за културни и семиотични изследвания.
Мирослав Дачев е професор по семиотика на изкуството в НАТФИЗ „Кр. Сарафов”; учредител и председател на Център за културни и семиотични изследвания. Автор и ръководител на множество проекти, свързани с Атон, от 2004 г. насам, които представя в авторски изложби фотография, презентации и публични лекции у нас и в чужбина. Автор на шест тома от „Библиотека Атониада” (с благословията на различни светогорски игумени), посветени на св. Георги, св. Никола, св. Иоан Кръстител, св. Мария Магдалина и св. апостоли Петър и Павел.

20/09/2019 - Уважаеми ултрамаратонци,
Уважаеми ултрамаратонци,

Искаме да напомним, че регистрацията на ултрамаратонец, който не е превел таксата за участие, не може да бъде приключена! 23 септември е неприсъствен ден, затова използвайте всяка възможност да си гарантирате навреме участие в приключението K3 Ultra, Златоград, 28.09. 2019!
От Организационния съвет

20/09/2019 - „Боуен“ – официален партньор на K3 Ultra!
„Боуен“ – официален партньор на K3 Ultra!

„Боуен“ – холистична, нежна, неинвазивна и ефективна грижа за здравето; терапия, в която ударението е върху способността на тялото само да се привежда в равновесие!

19/09/2019 - „Мейз екстрийм“ – официален партньор на K3 Ultra!
„Мейз екстрийм“ – официален партньор на K3 Ultra!

„Мейз екстрийм“ – производство на спортно-елегантни дрехи и аксесоари с марката MAZE!

18/09/2019 - 50% намаление на цената на автобусните билети на фирма „Кристал“ от София, Варна и Бургас до Златоград и обратно.
50% намаление на цената на автобусните билети на фирма „Кристал“ от София, Варна и Бургас до Златоград и обратно.

Уважаеми ултрамаратонци,
До 23 септември 2019 г. очакваме всички участници и техните спътници, които желаят да се възползват от 50%-то намаление в цената на автобусните билети до Златоград, да заявят с мейл до K3 Ultra имената на пътуващите и началната точка на тръгване. Напомняме ви, че за удобство на вас и вашите спътници K3 Ultra осигури транспорт с 50% намаление на цената на автобусните билети на фирма „Кристал“ от София, Варна и Бургас до Златоград и обратно. Разписанията и условията за намалението може да намерите във FB страницата на K3 Ultra!

16/09/2019 - „GRIFO design“ – официален партньор на K3 Ultra!
„GRIFO design“ – официален партньор на K3 Ultra!

„GRIFO design“ – графичен и web дизайн, предпечатна подготовка и печат, външна и вътрешна реклама, пътни знаци, указателни табели и др.

13/09/2019 - 20% намаление на продуктите от реномираната марка Sponser
20% намаление на продуктите от реномираната марка Sponser

Приятели на K3 Ultra,
Всички участници в ултрамаратона могат да закупят с 20% намаление продуктите от реномираната марка Sponser от щанда на д-р Светомир на K3 Ultra в Златоград! Същото намаление бегачите могат да ползват и на сайта на фирмата sponser.bg! K3 Ultra не е само ултрамаратон, K3 Ultra e преживяване!

12/09/2019 - Покори всеки връх с Допелхерц® систем Колаген 11.000 - висока доза колаген за здрави и подвижни стави.
Покори всеки връх с Допелхерц® систем Колаген 11.000 - висока доза колаген за здрави и подвижни стави.

10/09/2019 - Фирма „МТК Спорт“ ООД-официален спонсор на K3 Ultra!
Фирма „МТК Спорт“ ООД-официален спонсор на K3 Ultra!

„МТК Спорт“ ООД- ексклузивен представител на Salomon, Wilson, Crocs, Spyder, Rip Curl, Globe, Suunto, Brico и търговец на дребно и едро на много други спортни и лайфстайл марки.

09/09/2019 - Магистралата за "Картала" е отворена 😉
Магистралата за "Картала" е отворена ��

09/09/2019 - Бира „Гларус“ – официален спонсор на K3 Ultra!
Бира „Гларус“ – официален спонсор на K3 Ultra!

„Гларус“ – пиво с характер!

08/09/2019 - "Lastcall" регистрация при същите цени
"Lastcall" регистрация при същите цени

Приятели на K3 Ultra,
Регистрацията на бегачите при настоящите условия се затваря на 8 септември в 24 часа! Поради усилващия се интерес и тъй като нашата цел е да осигурим възможност на всеки желаещ, от 00:00 часа на 9.09. до 24:00 ч. на 24.09. отваряме "Lastcall" регистрация при същите цени, но без тениска с логото на ултрамаратона. Най-важното е да сме заедно в преживяването K3 Ultra-Златоград на 28.09., а то наближава!

07/09/2019 - Манекени по трасето на К3 ULTRA
Манекени по трасето на К3 ULTRA

07/09/2019 - Бира „Гайда“- официален спонсор на K3 Ultra!
Бира „Гайда“- официален спонсор на K3 Ultra!

Бира „Гайда“- една гайда не стига!

06/09/2019 - „Вода Драгойна“ ООД-официален спонсор на K3 Ultra!
„Вода Драгойна“ ООД-официален спонсор на K3 Ultra!

„Вода Драгойна“- чиста и здравословна минерална вода от извора на боговете!

04/09/2019 - Здравей, приятелю на K3 ULTRA!
Здравей, приятелю на K3 ULTRA!

Щом четеш това, ти вече си част от енергията на нашия ултрамаратон!
Но K3 ULTRA не е само състезание, в което ще провериш себе си. K3 ULTRA е преживяване, споделено с природата и нейното величие.
Заради всичко това ние от Сдружението сме убедени, че ще приемеш нашата кауза: не по-малко от 19 % от средствата, събрани от таксите за участие, да бъдат за закупуване и засаждане на дървета по улиците и околностите на Златоград!
По този начин, записвайки се в ултрамаратона, ти ще помогнеш да се роди една нова гора, а гората е живот!
Участвай лично в засаждането на дърветата, постави началото на зелената история на K3 ULTRA!

04/09/2019 - Фирма „Ядки Детелина“ ЕООД-официален спонсор на K3 Ultra!
Фирма „Ядки Детелина“ ЕООД-официален спонсор на K3 Ultra!

„Ядки Детелина“ ЕООД- преработка и търговия с ядки, сушени плодове и зеленчуци, съхранение и транспорт на продукти.

02/09/2019 - Фирма „Белла“- официален спонсор на K3 Ultra!
Фирма „Белла“- официален спонсор на K3 Ultra!

„Белла“- тестени, месни продукти и продукти за мазане с най-високо качество!

01/09/2019 - Д-р Ходжев – официален спонсор на K3 Ultra!
Д-р Ходжев – официален спонсор на K3 Ultra!

Д-р Гюрай Ходжев е официален представител на ACIBADEM-водещата здравна организация в Република Турция.

01/09/2019 - Винарска изба „Marian“- официален спонсор на K3 Ultra!
Винарска изба „Marian“- официален спонсор на K3 Ultra!

Винарска изба „Marian“- малки серии уникални вина, произведени в традицията на Еленския край!

31/08/2019 - Фирма „Свобода- 97“ АД – официален спонсор на K3 Ultra!
Фирма „Свобода- 97“ АД – официален спонсор на K3 Ultra!

„Свобода- 97“ АД, гр. Златоград-производство на шивашки артикули и работни облекла!

31/08/2019 - Регистрацията на бегачите се затваря на 8 септември в 24 часа!
Регистрацията на бегачите се затваря на 8 септември в 24 часа!

Приятели на K3 Ultra, напомняме ви, че регистрацията на бегачите се затваря на 8 септември в 24 часа! Всички регистрирани трябва да заплатят таксата за участие. Събитието на 28.09. наближава и K3 Ultra – Златоград 2019 ви очаква!

31/08/2019 - Фирма „Подем“ ЕООД- официален спонсор на K3 Ultra!
Фирма „Подем“ ЕООД- официален спонсор на K3 Ultra!

„Подем“ ЕООД-педантът в строителството!

27/08/2019 - Фирма „GEOPS“ – официален спонсор на K3 Ultra!
Фирма „GEOPS“ – официален спонсор на K3 Ultra!

„GEOPS“ – повърхностно и подземно сондиране за нуждите на проучвателната, минната и геоложката промишленост.

26/08/2019 - Фирма „Лъки инвест“- официален спонсор на K3 Ultra!
Фирма „Лъки инвест“- официален спонсор на K3 Ultra!

25/08/2019 - K3 Ultra организира съпътстващо събитие за най-младите си фенове!
K3 Ultra организира съпътстващо събитие за най-младите си фенове!

В деня на ултрамаратона 28.09. каним учениците между 5 и 8 клас на ученическо изкачване по дистанция от 2 километра със старт от Златоград и финал до параклиса „Свети Атанасий“, където ще си направим едно голяяяямо и много малки селфита за спомен! Регистрацията за ученическото изкачване е безплатна, изисква се само подписана от родителите Декларация за участие, която ще намерите тук

25/08/2019 - Фирма „GAMAPLAST-BG” – официален спонсор на K3 Ultra!
Фирма „GAMAPLAST-BG” – официален спонсор на K3 Ultra!

„GAMAPLAST-BG” - фабрика за производство на пластмасови изделия и шприцформи за тях!

24/08/2019 - Приятна и вкусна изненада за всички бегачи в K3 Ultra!
Приятна и вкусна изненада за всички бегачи в K3 Ultra!

По пунктовете на ултрамаратона ще ви очакват местните родопски специалитети: пататник, родопски клин, сармички, качамак, баклава! K3 Ultra-преживяването може да бъде вкусно!

24/08/2019 - Пататник-парти в петък вечер, 27.09.2019 г!
Пататник-парти в петък вечер, 27.09.2019 г!

K3 Ultra кани всички участници, приятели и гости на Златоград на грандиозно Пататник-парти в петък вечер, 27.09.2019 г! В Родопите няма нищо по-вкусно от един топъл пататник, приготвен от местните майстори и поднесен с много настроение и музика на площада пред общината в навечерието преди старта на голямото преживяване K3 Ultra - Златоград 2019!

24/08/2019 - Фирма „Максбайк“ ЕООД - официален спонсор на K3 Ultra!
Фирма „Максбайк“ ЕООД - официален спонсор на K3 Ultra!

„Максбайк“ ЕООД - дружеството в структурата на Макс Европа, отговорно за развитието на бранда Sprint!

23/08/2019 - 50% намаление на цената на автобусните билети по редовните линии на фирма „Кристал“ от София, Варна и Бургас в посока Златоград и обратно
50% намаление на цената на автобусните билети по редовните линии на фирма „Кристал“ от София, Варна и Бургас в посока Златоград и обратно

Пишете ни на имейл k3ultrabg@gmail.com
който ще ползва този транспорт!

23/08/2019 - Фирма „Бултекс 99“ – официален спонсор на K3 Ultra!
Фирма „Бултекс 99“ – официален спонсор на K3 Ultra!

Фирма „Бултекс 99“ – официален спонсор на K3 Ultra! „Бултекс 99“ - 25 години работно облекло и лични предпазни средства!

22/08/2019 - Фирма „Макметал холдинг“- официален спонсор на K3 Ultra!
Фирма „Макметал холдинг“- официален спонсор на K3 Ultra!

Фирма „Макметал холдинг“- официален спонсор на K3 Ultra! „Макметал холдинг“ - рециклиране на моторни превозни средства, електрическо и електронно оборудване, батерии и акумулатори.

21/08/2019 - K3 Ultra се реализира с изключителното съдействие на Община Златоград
K3 Ultra се реализира с изключителното съдействие на Община Златоград

K3 Ultra се реализира с изключителното съдействие на Община Златоград - най-южният български град с богата култура и многовековна история, чието име песента за Дельо Хайдутин носи от години в космоса!

20/08/2019 - Фирма „Салина 7“ ЕООД - Генерален спонсор на K3 Ultra!
Фирма „Салина 7“ ЕООД - Генерален спонсор на K3 Ultra!

Основната дейност на компанията е продажбата на горива, индустриални масла на „Приста Ойл Холдинг“, акумулатори „Монбат“ и др. За периода от създаването си „Салина 7“ ЕООД се наложи на пазара с високо качество на извършваните услуги, определено от основните параметри на доставките – експедитивност, ефективност, комуникативност и информационна обезпеченост. Според проучване на Reprt.bg „Салина 7“ ЕООД е сред 5000 най-големи фирми на България!

17/08/2019 - Димитър Маринов, победител в сто и шейсет километровия ултра маратон Персенк Ултра 2019.
Димитър Маринов, победител в сто и шейсет километровия ултра маратон Персенк Ултра 2019.

Успя да се вмъкне под двайсет и два часа с финално време – 21:59:28.
Браво шампионе!

09/08/2019 - Kom - Emine run record of Homo Ludens
Kom - Emine run record of Homo Ludens

Нещо такова си представях точно преди да затворим ден четвърти.
Началото беше обещаващо, но ден втори донесе със себе си някои спънки, които ме върнаха на изходна позиция. Беше трудно да намеря мотивация да продължа, след като четирите дни вече бяха почти невъзможни. За да се справя, трябваше да направя нещо, което отричам, а именно - да бедствам на макс. Не го направих, защото обичам тази игра!
Въпреки всичко, много съм доволен от новите уроци, които ме приближават една стъпка по-близо до успеха.

Благодаря на всички замесени, от сърце!

Продължете

02/08/2019 - Награди и подаръци за всички участници на K3 ULTRA 2019
Награди и подаръци за всички участници на K3 ULTRA 2019

Скъпи участници в К3 Ultra – По златната граница!
Благодарение на вас и на нашите спонсори и партньори за каузата ни  „Да засадим дърво в Златоград“ и за награден фонд на K3 ULTRA 2019 вече сме осигурили общо 10 000 лв.!
Наградите и подаръците ще бъдат разпределени поравно - както между мъжете и жените, така и между победителите и победените.
Защото е важно да си първи, но също толкова важно е и  усещането, че си бил част от магията на първото издание на К3 Ultra!

29/07/2019 - Безплатното палатково пространство е в самия център на Златоград
Безплатното палатково пространство е в самия център на Златоград

За участниците в K3 Ultra, които предпочитат настаняване в свои палатки или кемпери, екипът на състезанието организира за целта специално място. Безплатното палатково пространство е в самия център на Златоград, непосредствено до старт/финала, на поляната на чеверметата.

29/07/2019 - Хаджи Костадиновия хан
Хаджи Костадиновия хан

K3 ULTRA със старт на 28 септември в Златоград, където може да разгледате недвижимата културна ценност Хаджи Костадиновия хан, построен още в средата на 19 в. Това е най-представителният хан в града до 30-те години на 20 в. Днес в приземните дюкяни на сградата работят напълно запазени ножарска и сарашка работилници.

24/07/2019 - Воденицата - караджейка
Воденицата - караджейка

K3 ULTRA със старт на 28 септември в Златоград, известен с етнографската си забележителност Воденицата-караджейка, която все още работи. И днес, както преди повече от век, вкусните специалитети в района се приготвят от нейното царевично брашно.

19/07/2019 - На вниманието на ултрамаратонците от София, Варна и Бургас!
На вниманието на ултрамаратонците от София, Варна и Бургас!

За вашето удобство и рентабилен транспорт екипът на K3 Ultra договори 50% намаление на цената на автобусните билети по редовните линии на фирма „Кристал“ от София, Варна и Бургас в посока Златоград и обратно. Отстъпката е за всички ултрамаратонци и техните спътници, които се възползват от този транспорт в двете посоки, както следва:

София-Златоград-София:
Петък, 27.09.2019 г. - тръгване от централна автогара София в 13.40 ч. и 16.30 ч. и пристигане в Златоград съответно в 19.30 ч. и 22.00 ч
Неделя, 29. 09. 2019 г. - тръгване от Златоград в 6.00 ч. и в 7.10 ч. и пристигане в София съответно 12.30 ч. и 13.30 ч. на централна автогара.
Цена отиване и връщане общо 30 лв. (вм. 60 лв. в двете посоки).

Варна-Бургас-Златоград-Бургас-Варна:
Петък, 27.09.2019 г. тръгване от централна автогара Варна в 11.00 ч. Пристигане в Бургас-13.40 ч. Пристигане в Златоград- 20.10 ч.
Неделя, 29.09. 2019 г. тръгване от Златоград в 5.00 ч. Пристигане в Бургас в 12.00 ч. Пристигане във Варна в 14.30 ч.
Цена отиване и връщане Варна-Златоград-Варна -общо 34 лв. (вм. 68 лв.)
Цена отиване и връщане Бургас-Златоград-Бургас - общо 29 лв. (вм. 58 лв.)

Договорената отстъпка е в името на комфорта и рентабилния транспорт на бегачите и съпровождащите ги лица и важи само за редовните автобусни линии на фирма „Кристал“ и при ползване на услугата в двете посоки!

Транспортна фирма „Кристал“

18/07/2019 - На 31 юли 2019 г. в полунощ изтича срокът за регистрация и заплащане с преференциални цени!
На 31 юли 2019 г. в полунощ изтича срокът за регистрация и заплащане с преференциални цени!

Скъпи ултрамаратонци,
Екипът на K3 Ultra напомня, че на 31 юли 2019 г. в полунощ изтича срокът за регистрация и заплащане с преференциални цени! От 1 август таксата за участие в трите дистанции се променя, както надлежно е отбелязано на сайта ни! Дори и в отпуск, на море или планина, винаги ще намерите няколко минути, за да се възползвате от намалението до 31 юли! Стартът в Златоград на 28 септември наближава! Не пропускайте изпитанието K3 Ultra, където всяка крачка е история и емоция!

14/07/2019 - Перфектно представяне на екипа на K3 Ultra като доброволци!
Перфектно представяне на екипа на K3 Ultra като доброволци!

Пункт 12 „Станчов хан“ на Tryavna Ultra 2019 и перфектно представяне на екипа на K3 Ultra като доброволци! Поехме организацията в отговорна локация, където се съединяват трите трасета на Tryavna Ultra (42, 76 и 141 км) и направихме всичко възможно за най-доброто представяне на участниците! Ставаме все по-добри и чакаме старта на K3 Ultra на 28 септември, Златоград с още по-голямо самочувствие и увереност! Благодарим на състезателите за дадената ни висока оценка, като доброволци на „Станчов хан“! Благодарим на домакините от Tryavna Ultra за колегиалността и предоставената ни възможност! Духът на спортсменството е жив!

06/07/2019 - Великата българска песен "Излел е Дельо хайдутин"

K3 ULTRA на 28 септември в Златоград с паметника на великата българска песен "Излел е Дельо хайдутин",
която вече 40 години лети в космоса на Вояджър и търси братя по разум!

https://www.youtube.com/watch?v=YONz2Wrs5VU

04/07/2019 - Официалната тениска на K3 Ultra
Официалната тениска на K3 Ultra

Представяме ви официалната тениска на K3 Ultra, която всеки участник в ултрамаратона ще получи със спортния пакет преди старта на състезанието!
Отличава се с атрактивен дизайн и уникалния знак на K3 Ultra, отпечатан върху нея!

02/07/2019 - Етнографски ареален комплекс - Златоград
Етнографски ареален комплекс - Златоград

K3 ULTRA със старт на 28 септември в Златоград с неговия Етнографски ареален комплекс - една впечатляваща сбирка за живота и обичаите на родопчани през вековете.

30/06/2019 - Музеят на пощите - Златоград
Музеят на пощите - Златоград

K3 ULTRA на 28 септември в Златоград и Музеят на пощите - единствената
пощенска сбирка в страната, чиято сграда от 19. век е действащ пощенски клон и до днес.

29/06/2019 - Димитър Маринов за K3 Ultra и Olympus Ultra 2019
Димитър Маринов за K3 Ultra и Olympus Ultra 2019

Димитър Маринов: Благодарение на K3 Ultra, отново ще изпитам емоцията и магията на Олимп по време на Olympus Ultra 2019 - 70 километра с 5500 D+ изпълнени с красота и мистицизъм ...

27/06/2019 - "Въртяно кафе" в Етнографския комплекс
"Въртяно кафе" в Етнографския комплекс

K3 ULTRA на 28 септември в Златоград с популярното "Въртяно кафе" в Етнографския комплекс!
Ароматно кафе на джезве в пясък, "завъртяно" през глава няколко пъти, преди да бъде поднесено!
Атракция и вкус, които не се забравят!

22/06/2019 - Първото в Родопите килийно училище е в Златоград
Първото в Родопите килийно училище е в Златоград

K3 ULTRA със старт на 28 септември в Златоград, където е първото в Родопите килийно училище, поставило началото на просветното дело в района. В него е най-старият писмен паметник от Родопското Възраждане-- „Златоградски писмовник" от 1852 г., който е без аналог в България.

19/06/2019 - Възрожденският ансамбъл в Златоград
Възрожденският ансамбъл в Златоград

K3 ULTRA със старт на 28 септември в Златоград, известен със своя архитектурен резерват - средище на най-старите традиции в бита и културата на българския народ. В старата част на града е уникалният Възрожденския ансамбъл – една реалистична картина на отминалото време и историята ни.

17/06/2019 - По Детското трасе на K3 ULTRA
По Детското трасе на K3 ULTRA

17/06/2019 - Божият мост
Божият мост

17/06/2019 - ITRA официално сертифицира K3 ULTRA!
ITRA официално сертифицира K3 ULTRA!

ITRA официално сертифицира K3 ULTRA!
Участието по трасета GBR 53 и GBR 85 ще носят на бегачите съответно 3 и 4 точки, както следва:

GBR 53- Обща дистанция: 53 км. Обща положителна денивелация: 2690 D+; Обща отрицателна денивелация: 2690 D-. Контролно време: 12 часа. Начало: 28.09.2019 г., 8.00 часа.
Overview Qualification points of the trails GBR 53km: 3 points UTMB, 3 points ITRA!

GBR 85- Обща положителна денивелация: 4491 D+; Обща отрицателна денивелация: 4491 D-. Контролно време: 19 часа. Начало: 28.09.2019 г., 5.00 часа.
Overview Qualification points of the trails GBR 85km: 4 points UTMB, 4 points ITRA!

07/06/2019 - K3 ULTRA GBR 23 – едно чудесно състезание за любителите на късите дистанции!
K3 ULTRA GBR 23 – едно чудесно състезание за любителите на късите дистанции!

Екипът на K3 ULTRA представя GBR 23 – едно чудесно състезание за любителите на късите дистанции!
Трасето позволява участниците в него да се забавляват и да се докоснат до красотата на Южните Родопи. По дистанцията са разположени два подкрепителни пункта с всичко необходимо за комфорта на състезателите:
Пункт 1 - Мемов Габер и Пункт 2 - чешма Пирийца.
GBR 23:
-обща положителна денивелация: 1114 D+
-обща отрицателна денивелация: 1114 D-
-контролно време: 6 часа

04/06/2019 - Станете доброволец в предизвикателството K3 ULTRA

Ние от екипа на K3 Ultra приветстваме всяка свежа идея, всяка подадена ръка в подкрепа на начинанието, защото ултрамаратонът е изпитание не само за участниците, но и за организаторите на състезанието!
Посрещането и настаняването на бегачите, техническото осигуряване, логистиката, подкрепителните пунктове, транспортът са само част от дейностите, от които зависи сигурността, комфортът на състезателите и успешният за всеки спортист финал.
Подобна организация може да се случи само с безрезервната подкрепа на доброволците! Това са хората, които помагат в името на каузата и желанието да са полезни! Приносът им е безценен, защото доказват, че начинанието си струва и има смисъл!
Ако желаете да станете доброволец в предизвикателството K3 ULTRA, моля свържете се с нас чрез линка по-долу! Преживяването е гарантирано!

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeWMs2mtdPIZptPfyHvZdGxUZe_j3VEeyhwTHhXs9iJQBs1CQ/viewform?fbclid=IwAR3CCDdFjeegscgHHNQ0pwm4oGqSHzNzl2Y328V6qGdRxPlb1q5VkLJf51w

31/05/2019 - Не по-малко от 19 % от средствата, събрани от таксите за участие, да бъдат за закупуване и засаждане на дървета по улиците и околностите на Златоград
Не по-малко от 19 % от средствата, събрани от таксите за участие, да бъдат за закупуване и засаждане на дървета по улиците и околностите на Златоград

Здравей, приятелю на K3 ULTRA!
Щом четеш това, ти вече си част от енергията на нашия ултрамаратон!
Но K3 ULTRA не е само състезание, в което ще провериш себе си. K3 ULTRA е преживяване, споделено с природата и нейното величие.
Заради всичко това ние от Сдружението сме убедени, че ще приемеш нашата кауза: не по-малко от 19 % от средствата, събрани от таксите за участие, да бъдат за закупуване и засаждане на дървета по улиците и околностите на Златоград!
По този начин, записвайки се в ултрамаратона, ти ще помогнеш да се роди една нова гора, а гората е живот!
Участвай лично в засаждането на дърветата, постави началото на зелената история на K3 ULTRA!

19/05/2019 - Слънце, красива природа и добро настроение в трето пробно бягане по трасето GBR 53 на K3 Ultra!
Слънце, красива природа и добро настроение в трето пробно бягане по трасето GBR 53 на K3 Ultra!

Слънце, красива природа и добро настроение в трето пробно бягане по трасето GBR 53 на K3 Ultra!

19/05/2019 - Слънце, красива природа и добро настроение в трето пробно бягане по трасето GBR 53 на K3 Ultra!
Слънце, красива природа и добро настроение в трето пробно бягане по трасето GBR 53 на K3 Ultra!

Слънце, красива природа и добро настроение в трето пробно бягане по трасето GBR 53 на K3 Ultra!

19/05/2019 - Руско Кадиев взе участие в днешното трето пробно бягане по GBR 53 на K3 Ultra
Руско Кадиев взе участие в днешното трето пробно бягане по GBR 53 на K3 Ultra

Победителят на Спартатлона (Атина-Спарта 1992) и шесткратен победител в „Обиколката на Витоша“ Руско Кадиев взе участие в днешното трето пробно бягане по GBR 53 на K3 Ultra - Златоград, 28.09.2019!

18/05/2019 - БНР Бургас за K3 ULTRA GOLD BORDER RACE от пресконференцията в Бургас
БНР Бургас за K3 ULTRA GOLD BORDER RACE от пресконференцията в Бургас

БНР Бургас за K3 ULTRA GOLD BORDER RACE от пресконференцията в Бургас

15/05/2019 - Дарик радио за K3 Ultra от пресконференцията в Бургас - GOLD BORDER RACE
Дарик радио за K3 Ultra от пресконференцията в Бургас - GOLD BORDER RACE

Дарик радио за K3 Ultra от пресконференцията в Бургас - GOLD BORDER RACE

14/05/2019 - Уникалните медали на K3 Ultra.
Уникалните медали на K3 Ultra.

Уникалните медали на K3 Ultra. Всеки завършил бегач с уникален индивидуален медал, изработен от орех с инкрустиран естествен кристал-находка от златоградския регион. Голямата изненада по медала предстои!

14/05/2019 - Пресконференция и презентация пред журналисти и ултрамаратонци на K3 Ultra в пресклуба на Радио Варна.
Пресконференция и презентация пред журналисти и ултрамаратонци на K3 Ultra в пресклуба на Радио Варна.

Пресконференция и презентация пред журналисти и ултрамаратонци на K3 Ultra в пресклуба на Радио Варна. Емилия Цонева, Николай Марангозов, Божидар Антонов и PR-ът Любомир Караджов представят трасетата, природни и исторически забележителности и уникални условия на ултрамаратона в най-южния български град. Gold Border Race Златоград, 28.09.2019.

13/05/2019 - Опознавателно бягане по 25-километрова дистанция от трасето GBR 53К

Уважаеми ултрамаратонци,
На 19 май, неделя, екипът на K3 Ultra организира опознавателно бягане по 25-километрова дистанция от трасето GBR 53.
Тръгването е в 8.00 ч. от Златоград с автобус до проход Печинско. Следват 10 км. до Колибките и Мързян. Оттам маршрутът е към местността Язмака и бившата гранична застава „Картала“. Бягането продължава с изкачването на вр. Рупчево и финишира в с. Аламовци.
K3 Ultra апелира всички желаещи да участват в неделното опознавателно бягане да изпратят потвърждение с телефон за връзка на имейл k3ultrabg@gmail.com до четвъртък, 16 май включително!

12/05/2019 - Инфографиката на GBR 53К
Инфографиката на GBR 53К

Скъпи приятели ,
с удоволствие Ви представяме инфографиката на GBR 53 .
Очакваме Ви на старта в Златоград на 28.09.2019 г.

10/05/2019 - Тениска за дамите бегачи
Тениска за дамите бегачи

Ние, от К3 ULTRA GBR знаем, че дамите обичат нещата да са направени специално за тях, затова създадохме тениска за дамите бегачи. Тя съвместява кокетен дизайн и висококачетвена материя.

08/05/2019 - Екипът на K3 Ultra представя GBR 85
Екипът на K3 Ultra представя GBR 85

Уважаеми ултрамаратонци,
Ние знаем, че всеки от придружителите на участниците по трасето би искал да съпреживее емоцията на своя приятел, съпруг или съпруга, дъщеря или син. Затова екипът на K3 Ultra се постара да изгради почти всички подкрепителни пунктове на територия с достъп по асфалт. Нека състезанието се превърне в преживяване не само за спортистите, но и за всички гости на ултрамаратона!
Старт от центъра на Златоград на 28.09.2019 г. в 5.00 ч /GMT+03:00/ в югозападна посока.
1 подкрепителен пункт Хаси Дере, 7К. Радиовръзка. Доброволци. Вода и храна.
2 подкрепителен пункт Кушла, 18.700 К. Радиовръзка. Доброволци. Храна, вода, чай и кафе.
3 подкрепителен пункт Добромирци, 37.300 К. Радиовръзка. Доброволци. Храна, вода, чай и кафе.
4 подкрепителен пункт Устра 51.500 К. Радиовръзка. Доброволци. Храна, вода и бира. Cut Off 49К, 16.00 ч. Медицински екип и транспорт за отпадналите на Cut Off .
5 подкрепителен пункт Реката, 67 К. Радиовръзка. Доброволци. Храна, вода и бира. Cut Off 66К, 19.30 ч. Медицински екип и транспорт за отпадналите на Cut Off.
6 подкрепителен пункт Мемов Габер, 75.800 К. Радиовръзка. Доброволци. Храна, вода, чай, кафе и бира.

04/05/2019 - К3 ULTRA – GOLD BORDER RACE Златоград 28.09.2019г. ОТКРИЙ МАГИЯТА!
К3 ULTRA – GOLD BORDER RACE Златоград 28.09.2019г. ОТКРИЙ МАГИЯТА!

09/05/2019 - ПРЕСКОНФЕРЕНЦИИ на K3 Ultra във ВАРНА и БУРГАС
ПРЕСКОНФЕРЕНЦИИ на K3 Ultra във ВАРНА и БУРГАС

На 14 май 2019 г. Организационният съвет на ултрамаратона K3 Ultra ще представи спортното събитие пред медиите от Варна. Пресконференцията, на която каним ултрамаратонците от града и региона, ще се състои от 13.00 часа в Радио Варна.
На следващия ден, 15 май, Организационният съвет на K3 Ultra ще представи ултрамаратона пред медиите в Бургас. Пресконференцията ще се проведе от 11.00 часа в зала „Петя Дубарова“ в Морско казино. Каним ултрамаратонците от Бургас да заповядат на пресконференцията и да се запознаят с организацията на предстоящото на 28 септември в Златоград спортно събитие!
На пресконференциите ще бъде представен екипът по организацията на маратона; спецификата на маршрутите, по които ще се бяга; логистиката и организацията на всички дейности, свързани със сигурността и правилното протичане на състезанието, а също и уникалните медали на ултрамаратона.

03/05/2019 - Представяме ви тениска за доброволците на K3 Ultra
Представяме ви тениска за доброволците на K3 Ultra

Представяме ви тениска за доброволците на K3 Ultra, която всеки ще получи преди старта на състезанието!
Тениската е с къс ръкав, атрактивен дизайн и отпечатан върху нея уникален знак на K3 Ultra!
Изненадата за дамите на K3 Ultra, която всяка ултрамаратонка ще получи със спортния пакет преди старта на състезанието! Предстои!

02/05/2019 - Представяме ви официалната тениска на K3 Ultra
Представяме ви официалната тениска на K3 Ultra

Представяме ви официалната тениска на K3 Ultra, която всеки ултрамаратонец ще получи със спортния пакет преди старта на състезанието!
Тениската е с къс ръкав, атрактивен дизайн и отпечатан върху нея уникален знак на K3 Ultra!

22/04/2019 - Телевизионен репортаж за второто пробно бягане GBR 85 на K3 Ultra
Телевизионен репортаж за второто пробно бягане GBR 85 на K3 Ultra

Телевизионен репортаж за второто пробно бягане GBR 85 на K3 Ultra. Интервюта с победителя на Спартатлона през 1992 Руско Кадиев и с мениджъра на K3 Ultra Николай Марангозов!

19/04/2019 - Руско Кадиев по трасето на второто пробно бягане на K3 Ultra GBR 85!
Руско Кадиев по трасето на второто пробно бягане на K3 Ultra GBR 85!

Руско Кадиев-победител на Спартатлона Атина-Спарта (1992), по трасето на второто пробно бягане на K3 Ultra GBR 85!

19/04/2019 - Световният рекордьор Божидар Антонов по трасето във второто пробно бягане K3 Ultra GBR 85!
Световният рекордьор Божидар Антонов по трасето във второто пробно бягане K3 Ultra GBR 85!

Световният рекордьор Божидар Антонов (най-бързо преминаване в зимни условия на маршрута от връх Ком до нос Емине) преодолява трасето във второто пробно бягане GBR85 на K3 Ultra!

14/04/2019 - Второ пробно бягане GBR 85 км
 Второ пробно бягане GBR 85 км

Организационният съвет на K3 Ultra благодари на участниците във второто пробно бягане GBR 85 км за проявения силен дух и споделената обща емоция! Бяхте страхотни!

09/04/2019 - На 14 април от Златоград ще стартира второто пробно бягане по 85-километровото трасе на K3 Ultra GBR
На 14 април от Златоград ще стартира второто пробно бягане по 85-километровото трасе на K3 Ultra GBR

На 14 април от Златоград ще стартира второто пробно бягане по 85-километровото трасе на очаквания през есента маратон K3 Ultra GBR под домакинството на най-южния ни град. Събитието в неделя е част от подготовката за ултрамаратона и има за цел бегачите, да се запознаят с особеностите на планинската дистанция, която на определени места е успоредна на граничната полоса и районът дълги години е бил недостъпен за спортни състезания. Маршрутът преминава през връх Св. Атанас, Хаси дере, Божият мост, Голям Тулпан и финишира в село Кушла. Сред участниците в неделя личат имената на 61-годишният Руско Кадиев, завоювал през 1992 г. първо място на Спартатлона между Атина и Спарта, както и на националния състезател Радостин Капуджиев.
На 28 септември Златоград за първи път ще бъде домакин на състезание от подобен ранг. Бегачите в K3 Ultra GBR ще стартират по три трасета с дължини съответно GBR  23 км, 53 км и 85 км. Очаква се в ултрамаратона да вземат участие бегачи от цялата страна и от чужбина. Записванията за събитието продължават до 8 септември на сайта https://events.k3ultra.bg/  

04/04/2019 - Руско Кадиев ще вземе участие във второто опознавателно бягане по 85-километровото трасе на K3 Ultra - Златоград (28.09.2019)
Руско Кадиев ще вземе участие във второто опознавателно бягане по 85-километровото трасе на K3 Ultra - Златоград (28.09.2019)

Българският маратонец и ултрамаратонец Руско Кадиев ще вземе участие във второто опознавателно бягане по 85-километровото трасе на K3 Ultra GBR- Златоград (28.09.2019). 61-годишният спортист е завоювал през 1992 г. първо място на Спартатлона между Атина и Спарта (245, 3 км) и е шесткратен победител в ултрамаратона „Обиколката на Витоша“ с рекордно най-добро време. Опознавателното бягане ще стартира на 14 април, а части от GBR 85 на K3 Ultra преминават успоредно на граничната линия с Гърция. Записвания на https://events.k3ultra.bg/

15/03/2019 - Опознавателно бягане по трасетата на маратона
Опознавателно бягане по трасетата на маратона

На 10 март организаторите на K3 Ultra GBR –Златоград (28.09.2019) направиха опознавателно бягане по  трасетата на маратона. Групата от 20 човека стартира в 9.00 от село Устра и премина през Калето,  крепостта Устра, Лебедово езеро, Неделинска река, връх „Света Неделя“ (865 м. надм. в.) и финишира в Златоград.

13/03/2019 - Невероятните Божидар Антонов и Пирин Галов се регистрираха за участие в К3 Ultra GBR-Златоград
Невероятните Божидар Антонов и Пирин Галов се регистрираха за участие в К3 Ultra GBR-Златоград

Невероятните Божидар Антонов и Пирин Галов се регистрираха за участие в К3 Ultra GBR-Златоград,  28.09.2019!
Само преди броени дни Божидар постави световен рекорд за най-бързо преминаване в зимни условия (9  дни, 4 часа и 51 мин.) на маршрута от връх Ком до нос Емине, а минала есен Пирин Галов избяга на Swiss  Peaks Trail в Швейцарските Алпи забележителните 360 км. за 118 часа!
К3 Ultra GBR- Златоград – едно истинско изпитание за най-ценната награда-да победиш себе си!

09/03/2019 - Tracksport
Tracksport

Tracksport започва своята дейност в областта на GPS проследяването през 2014г. като първоначално  отразява най-големите и важни състезания по ориентиране в България. И до днес остава основен партньор  на Българска федерация по ориентиране (БФО) в областта на GPS проследяването, като обслужихме  следните по-важни състезания:
● Световно първенство по ориентиране за младежи JWOC – 2014;
● Европейско първенство по ски-ориентиране за всички възрасти 2018;
● Европейско първенство по ориентиране до 18г EYOC 2018;
● Купа Българя и множество държавни първенства по ориентиране за изминалите 5 години.
Постепенно географията на спортове се увеличава, като се включват различни видове бягания, колоездене,  ски бягане, радиоориентиране и др.
Направихме GPS проследяване на редица интересни състезания: Крали Марко ултра в Македония; СИВЕН  ролер куп; Беласица рън, Каньон крийк, Брутус рън, Трявна ултра, Персенк ултра, Черноморски маратон;
От края на 2017г започнахме да разработваме и предлагаме своите услуги в областта на време измерване  по време на състезания. Предимството ни спрямо подобни системи на пазара е възможността за даване на  много междинни контроли (сплитове) и като допълнение GPS проследяване, които значително повишава  атрактивността на мероприятието.
За това кратко време самостоятелно направихме време измерване на следните по-важни състезания:
● Каньон крийк 2017;
● Планински маратон Сливен 2018;
● Мега ендуро 2018;
● Виктория рън 2018;
● Зелен мартон 2018;
● Ловешка крепост 2018;
През февруари 2019 бяхме независим екип за време измерването и GPS проследяване на зимното Ком- Емине на Божидар Антонов - Kom - Emine run record of Homo Ludens.

Съвместно с Irun през 2018г. направихме време измерване на някои от най-големите ултра бягания в  България:
● Трявна ултра;
● Персенк ултра;
● Сребърна рън;
● Хайдушки пътеки;
● Черноморски маратон;
● Каньон крийк.

В най-скоро бъдеще екипа на tracksport планира значително разширяване на възможностите на предлаганите  GPS услуги и тези по време измерване.

Race-Tracking.com – време отчитането и резултати в реално време

● Резултати в реално време със сплитове по контролни точки и пунктове
● Аналитични данни –време, разстояние, денивилация, средна скорост, пейс
● Индивидуална страница за всеки състезател с информация в реално време за прогреса му
● Класиране по пол, възрастови категории и др.
● Лесно търсене на състезател по стартов номер, име или националност
● Детайлна информация за профила и параметрите на трасето
● Детайлна информация за пунктовете-разстояние, денивилация, местоположение и т.н.
● Допълнителна информация за състезанието с карти, снимки и текст

05/03/2019 - Сигурността на състезателите
Сигурността на състезателите

Сигурността на състезателите е най-важният приоритет за всеки организатор.
За сигурността на нашите участници в K3 ULTRA GOLD BORDER RACE се доверяваме на най-добрите в  своята област- http://swat.bg/

25/12/2018 - Честито Рождество Христово!
Честито Рождество Христово!

Честито Рождество Христово и Щастлива Нова 2019 година!

ГЕНЕРАЛЕН СПОНСОР
СПОНСОРИ И ПАРТНЬОРИ
Специални благодарности към нашите спонсори и партньори!
МАКМЕТАЛ ХОЛДИНГ
„БУЛТЕКС“ ЕООД
Bultex 99
Максбайк ЕООД
GAMAPLAST-BG
ЛЪКИ ИНВЕСТ АД
GEOPS
ПОДЕМ ЕООД
СВОБОДА 97 АД
Maryan Winery
Sport Box
COMPRESSPORT
Д-р Ходжев
Банка ДСК
Вода Драгойново
ЯДКИ ДЕТЕЛИНА
RUBELLA BEAUTY
BELLA
Съни Маркет
РОДОПА МИЛК
АМВ Агро
Isostar
Допелхерц - България
GLARUS
Бира ГАЙДА - Bagpipe Bulgarian beer
Община Златоград
SWAT.bg
GRIFO
MAZE X3M
CAT-TM
Bowen
КОНТАКТИ

E-mail: k3ultrabg@gmail.com

Емилия Цонева  +359 886 008 128

Николай Марангозов  +359 898 740 322
НАМЕРЕТЕ НИ ВЪВ FACEBOOK
ГЛЕДАЙТЕ НИ В
ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ В