GOLD BORDER RACE
   
 
ПАРТНЬОРИ
Община Златоград
Община Златоград

В един свят, обграден от високите борове на Родопа планина, се кипри малкото градче - Златоград. Място, където всичко е златно - и природата, и хората!
Градът, чието име песента за Делю хайдутин носи безспирно из Вселената, е едно селище с неповторима атмосфера, която ще усетите в:
- уникалната архитектура на Стария град;
- светостта на Кръстата гора, на тракийските светилища и на Белите камъни;
- красотата на Родопа планина, изваяна от живописни еко пътеки;
- пъстроцветните алеи, претворяващи духа на родопчанката!
Всичко това може да видите, ако посетите Златоград!

Още ...
SWAT
SWAT

Основна цел на Special Wireless Activity Team (в превод Специализиран екип за безжични комуникации) е да служи на обществото чрез изграждане и организация на информационна и радио-комуникационна система за подпомагане при извънредни обстоятелства (бедствия, аварии, катастрофи) и оказване на хуманитарна помощ.
Също така приоритет е организирането, подпомагането и съгласуването на дейности по популяризиране на радиолюбителството сред младите хора в България, с оглед на тяхното техническо, технологично, културно и спортно осъвършенстване.

Още ...
Рекламно студио "Грифо Дизайн"
Рекламно студио "Грифо Дизайн"

Рекламно студио "Грифо Дизайн" е специализирана фирма в областта на графичния дизайн, печатната и външна реклама. На Вас, нашите клиенти, осигуряваме не просто пълно рекламно обслужване, а цялостна грижа за успешното представяне на Ващата фирма или продукт. Ние, екипът ни от професионалисти, внимателно разработваме идеите си и предложенията преди да ги представим на Вашето внимание, прецизно изпипваме и най-малкия детайл, изграждаме трайни взаимоотношения с клиенти и патньори.

Първото впечатление е най-важно!

Още ...
MAZE X3M
MAZE X3M

Основния предмет на дейност на Мейз Екстрийм ЕООД е производство на спортно - елегантни дрехи и аксесоари с марката MAZE. Те включват мъжка и дамска street серия / ежедневно облекло /, мъжка и дамска sport extreme серия / специализирaно спортно облекло / и аксесоари.

Още ...
САТ-ТМ
САТ-ТМ

"САТ-ТМ" е водеща фирма в областта на телекомуникационните и информационни технологии за областите Смолян и Кърджали вече над 25 години. Тя е доставчик на високоскоростен оптичен интернет и цифрова кабелна телевизия. Мрежата е изградена изцяло на собствена оптична преносна среда. Клиенти на фирмата ни са както частни лица, служебни абонати и организации, така и водещи телекомуникационни оператори, на които предоставме оптична свързаност и преносна среда.

Още ...
Българска Асоциация по Боуен® Терапия
Българска Асоциация по Боуен® Терапия

Боуен е това, което ще възвърне равновесието и хармоничното функциониране на тялото ти, за да може то да възстанови собствените си защитни механизми и във всяка конкретна ситуация да избира оптималния баланс за поддържане на здраве в превъзходно състояние. Няма съмнение, че Боуен® ще промени живота ти! Дай си шанс! Провокирай самовъзстановяването си!

Още ...
ГЕНЕРАЛЕН СПОНСОР
СПОНСОРИ И ПАРТНЬОРИ
Специални благодарности към нашите спонсори и партньори!
МАКМЕТАЛ ХОЛДИНГ
Салина 7
„БУЛТЕКС“ ЕООД
Bultex 99
Максбайк ЕООД
ПОДЕМ ЕООД
ФИЛКАБ АД
Каролина ЕООД
Анес–96
СВОБОДА 97 АД
Maryan Winery
Sport Box
COMPRESSPORT
Д-р Ходжев
Банка ДСК
Вода Драгойново
ЯДКИ ДЕТЕЛИНА
BELLA
Съни Маркет
РОДОПА МИЛК
АМВ Агро
BBCOS
Isostar
Допелхерц - България
ORIFLAME
Бира ГАЙДА - Bagpipe Bulgarian beer
Община Златоград
SWAT.bg
GRIFO
MAZE X3M
CAT-TM
Bowen
КОНТАКТИ

E-mail: k3ultrabg@gmail.com

Емилия Цонева  +359 886 008 128

Николай Марангозов  +359 898 740 322
НАМЕРЕТЕ НИ ВЪВ FACEBOOK
ГЛЕДАЙТЕ НИ В
ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ В