GOLD BORDER RACE
   
 
ГЕНЕРАЛЕН СПОНСОР
Салина
Салина

САЛИНА 7 ЕООД е регистрирана през февруари 2004 г. с основен предмет на дейност - търговия с гориво-смазочни материали. 70 % от оборота на фирмата е от продажба на горива. Горивата се закупуват основно от “Лукойл-Нефтохим“ АД и внос от Румъния. Съгласно политиката на фирмата, те не преминават през междинен склад, а се доставят директно на клиента от база на производителя, което осигурява по-добра гаранция на качествените и количествените параметри. Фирмата разполага със складови бази в гр.Сопот и гр.Карлово. Доставките се реализират със собствен превоз, отговарящ на ADR конвенцията. 25 % от оборота на фирмата е от продажба на индустриални масла, производство на “Приста ойл” АД Русе, ”Лубрика” АД, TEXACO, SHELL и др.

САЛИНА 7 ЕООД се наложи на пазара, с високо качество на извършваните услуги, експедитивност и ефективност и заема своето място сред стоте водещи в страната компании, съгласно проучванията на медия Капитал „К100”.

Още ...
СПОНСОРИ
МАКМЕТАЛ ХОЛДИНГ
МАКМЕТАЛ ХОЛДИНГ

РЕЦИКЛИРАНЕ С МИСЪЛ
РЕШЕНИЕ ЗА ЧОВЕКА И ПРИРОДАТА

Рециклиране и оползотворяване на негодни за употреба моторни превозни средства, електрическо и електронно оборудване, батерии и акумулатори.

Още ...
БУЛТЕКС ЕООД
БУЛТЕКС ЕООД

„БУЛТЕКС“ ЕООД е просперираща компания със стабилни пазарни позиции и авторитет на добър  производител – както в страната, така и в чужбина. Основната дейност на фирмата е насочена към  производството на работно облекло. Дрехите с търговска марка „Бултекс“ са с модерен дизайн, високо  качество и функционалност. Продуктовата гама е широка – различни модели работни облекла – панталони, якета, полугащеризони, дамски и мъжки престилки, ризи, ватирани облекла, елеци, шапки, ръкавици и др., като са обхванати почти всички сфери на труд.

„БУЛТЕКС“ ЕООД разполага с много добре оборудвана производствена база, която заема четириетажна  сграда с обща площ от 4 000 м2. Сградата е в индустриалната зона на Златоград и има следните отдели:
- Технологичен раздел с моделиерна и шаблониерна;
- Кроялен цех;
- Шивашки цех;
- Отдел за контрол на качеството, опаковане и гладене;
- Складове за тъкани, материали и готова продукция;
- Просторна кухня, трапезария и кафене.

Още ...
Максбайк ЕООД
Максбайк ЕООД

Sprint е марката с най-големи традиции в семейството на Макс Европа ЕООД. Историята и започва през 1996 година, когато Макском ЕООД, най–голямото дъщерно дружество в състава на холдинга Макс Европа и днес, един от най-големите производители на велосипеди в Европа, стартира в гр.Пловдив собствено производство велосипеди с бранда Sprint. Повече от 20 години не спираме да влагаме страст, усилия, множество часове развойна дейност и тестове, за да създадем велосипеди предоставящи максимално удоволствие, комфорт и емоция от колоезденето.

Максбайк ЕООД е дружеството в структурата на Макс Европа отговорно за развитието на бранда Sprint. Домът на Макс Европа е една от най-модерните бази за производство на велосипеди в Европа с обща площ от 40 000 кв.м. Холдингът произвежда близо половин милион велосипеди на година, с доказано качество и стриктен контрол върху продукцията, които гарантират сигурността сред търговци и клиенти в над 20 държави в Европа. В процеса на създаване на велосипеди се използват производствени методи от последно поколение, високо квалифициран персонал, модерен тестов център и отделение за прахово и водно боядисване с екологично чисти бои, отговарящи на последните европейски изисквания.

Ние в Максбайк вярваме, че всеки велосипед има свой собствен характер. Затова в центъра на нашата философия са хората, които участват в създаването на продуктите. Благодарение на усилията на нашите инженери, дизайнери, продуктови и производствени мениджъри всеки велосипед Sprint предоставя на колоездачите едно незабравимо преживяване. Нашият фокус е насочeн към създаването на качествен продукт, който се отъждествява с чувство за комфорт, стил и уникалност. Всеки един велосипед Sprint е създаден, чрез използването на внимателно подбрани технологии, в резултат от множество проведени проучвания, изследвания и тестове. По този начин ние сме сигурни, че представяме максимално удоволствие, комфорт и емоция от колоезденето.

Още ...
GAMAPLAST-BG
GAMAPLAST-BG

ГАМА ПЛАСТ БГ ООД e частна фирма, основана през 1992г. специализирана в изработването на шприц-форми за пластмасови изделия.
Цехът за изработката на матрици за пластмасови изделия е отворен през 1998г.
Цехът за производство на пластмасови продукти е оборудван с италиански шприц-автомати за изделия от 70 гр. до 4,5 кг.  Съвременното оборудване от металообработващи машини, включително CNC фрези, машинни центрове и електро-ерозийни машини, осигуряват голям технологичен капацитет.
Изключително успешна за ГАМА ПЛАСТ БГ ООД бе 2013г., в която фирмата успя да се сдобие с ново и модерно оборудване , чрез което да увеличи продуктивността си , използвайки материалния и човешки потенциал оптимално рационално.
Висококвалифицираният персонал от 50 работници и специалисти с дългогодишен опит в изработката на шприц-форми, гарантира отлично качество и оптимални срокове на изпълнение на поръчките на нашите клиенти.
Инженерният състав на фирмата, включително дизайнери, технолози и конструктори, както и съвременният софтуер ни позволяват да превърнем идеите на всеки клиент в реален проект и изделие.
Висококачествените стомани използвани за различните пластмаси и доставяни от водещи фирми като: Böhler International, както и термообработка в специализирани фабрики чрез използването на технологии като: карбонизация, йонизация, високочестотна термообработка, вакуум пещи и др. гарантират дългият живот и безпроблемната експлоатация на нашите шприц-форми.
Машинните центрове CNC с ходове до х=2000, у=1000 и z=1000mm правят възможна изработката на шприц-форми от всеки вид размер.
Следвайки режима на работа на нашите матрици, във фабриките на нашите клиенти в чужбина и близките ни отношения с фирмата MECANICA Est. в Ливан ни позволява непрекъснато да подобряваме качеството на изработваните от нас шприц форми.
Нашите клиенти са добре познати фабрики работещи за Кока Кола и Пепси Кола в близкия Изток, фирми от САЩ, Италия, Гърция, Румъния, Мароко, Сирия, Судан, Йордания, Египет, Йемен, Албания . ГАМА ПЛАСТ БГ ООД e дългогодишен доставчик за утвърдени имена в производството и промишлеността като Либхер Марица – Хаусгерете, Дерони, Девин, Тандем - В, Нестле, Пилко, Бони Холдинг АД, др.
Отличното качество, конкурентните цени и кратките срокове на изработка правят ГАМА ПЛАСТ БГ ООД надежден и полезен партньор.

Още ...
ЛЪКИ ИНВЕСТ АД
GEOPS
GEOPS

Фирма  „Геопс-Болкан Дрилинг Сервисис”ЕООД е една от водещите фирми на Балканския полуостров и  Европа в областта на геологопроучвателните дейности. От 2004 година до сега „Геопс-Болкан Дрилинг  Сервисис”ЕООД е извършила геологопроучвателни дейности в обем от стотици хиляди метри ядкови и  технически сондажи. Фирмата разполага с 40 броя сондажни апаратури и за да задоволи нуждите на  клиентите, компанията непрекъснато инвестира и разширява гамата от предлаганите сондажни услуги. През  годините ГЕОПС укрепи позицията си на надежден и коректен сондажен изпълнител за много инвеститори на  Балканите и Централна Европа.

Още ...
ПОДЕМ ЕООД
ПОДЕМ ЕООД

„Подем“ ЕООД е с над 25 годишен опит и повече от 500 реализирани проекта  в областта на строителството, предприемачеството и управлението на недвижими имоти. Разполага с над 150 обекта, които отдава под наем. Със своя доказан професионализъм, фирма “Подем“ ЕООД се е утвърдила като „Педантът в строителството“ сред водещите строителни компании в град Пловдив.

Още ...
СВОБОДА 97 АД
СВОБОДА 97 АД

Производител на работни, защитни и професионални облекла.

Още ...
Винарска изба Марян
Винарска изба Марян

Винарска изба Марян е основана през 2010 година от семейство Светла и Илия Иванови и техните синове Петър и Владимир с идеята за създаване  на малки серии бутикови вина в полите на Стара Планина  - село Марян, в Еленския край.
С много любов и отдаденост екипът на избата произвежда бели, розови и червени вина от сортовете Димят, Совиньон Блан, Шардоне, Мерло, Каберне Совиньон, Каберне Фран и Мавруд.
Вината Кера Тамара, Куин Елена, Иван Александър носят паметта за великите ни предци и заряда на техните наследници.
Насладете им се!

www.maryanwinery.com

e-mail:maryan.wines@gmail.com

тел. 00359889528635

Още ...
Sport Box - верига магазини за спорт и свободно време
Sport Box - верига магазини за спорт и свободно време

Фирма МТК Спорт ООД е дистрибутор и търговец на спортни стоки, създаден през 1999 година. Официален ексклузивен представител на Salomon, Wilson, Crocs, Spyder, Rip Curl, Globe, Suunto, Brico и търговец на едро и дребно с много други спортни и лайфстайл марки. Разполагаме с дистрибуторска мрежа в цялата страна. Наши едрови клиенти са мулти национални търговски вериги, местни търговски вериги, единични търговци.
Фирмата оперира верига магазини под марката Спорт Бокс, където в уютна обстановка можете да видите на живо предлаганите от нас марки. Тук ще получите компетентен съвет от нашите консултанти за да направите своя най-добър избор. Можете да се възползвате и от допълнителните ни услуги.

Още ...
COMPRESSPORT
COMPRESSPORT

Ние помагаме на спортистите със ситуациите, с които се сблъскват ежедневно

Още ...
Банка ДСК
Банка ДСК

Банка ДСК е лидер в банкирането на дребно в България и заема водещи позиции в останалите банкови сегменти. Тя е финансовата институция с най-голям брой клиенти  и лидер по отношение на потребителското доверие. Като модерна компания с дългосрочна стратегия за развитие и мащабна дигитална трансформация, банката  инвестира в разработването на иновативни офиси, модерни продукти и високотехнологични решения, за да отговаря на нуждите на своите клиенти.

Добре познавайки местния потенциал, Банка ДСК развива активно позициониране в сферата на стратегическите бизнес партньорства с корпоративния, и малък и среден  бизнес, предлагайки персонализирани платежни и кредитни услуги, както и лично консултантско обслужване. Това е и нейната стратегическа цел – да бъде най-добра в  клиентското обслужване, създавайки добавена стойност за своите индивидуални и корпоративни клиенти, както и да демонстрира постоянно своята отговорност към  обществото чрез ролята и влиянието си за устойчивостта и стабилността на българската банкова система.

Банка ДСК подкрепя инициативи и програми, свързани със социално значими каузи и развива проекти в областта на детското развитие,  финансовото образование,  спорта, културата и предприемачеството.

През последната година бягането с кауза се превръща в нова добра практика на финансовата институция, в която са ангажирани и служителите. През м. май отбор от  служители на Банка ДСК и Експресбанк са част от хилядите, които рамо до рамо с хора с увреждания пресичат заедно финалната линия на благотворителното бягане по  двойки Run2Gether България 2019 г., чиято цел бе да популяризира спорта за всички и да даде гласност на нуждата от равен достъп, както и да промени нагласите към  хората с увреждания.

През юни 12 служители на Банка ДСК и Експресбанк участват като един сплотен екип в ежегодното благотворително бягане Business Run, организирано от Спортен клуб  „Бегач“. А през есента 40 служители на банката ще вземат участие в Business Run Plovdiv.

Още ...
"Вода Драгойна" ООД
"Вода Драгойна" ООД

Водата е разкрита чрез сондиране през осемдесетте години на миналия век, от дълбочина 296 м., с температура 21⁰ C, в екологически чистия район на с. Драгойново, на  десния бряг на р. Каяклийка, недалече от гр. Първомай.
"Вода Драгойново" се характеризира като подходяща за ежедневна употреба, с ниско съдържание на Флуор, хипотермална (20-21⁰ С), слабоминерализирана (420-485мг/л),  хидрокарбонатна натриево-калциева и метасилициева, видно от сертификат №13 от 07.05.2015 г. на Министерството на Здравеопазването.
"Вода Драгойново" оказва благоприятно въздействие при стомашночревни гастрити и гастродуоденити, язвена болест, ентероколити, бъбречно урологични хронични  пиелонефрити и цистити, нефролитиаза, уролитиаза, метаболитни подагра, затлъстяване, диабет и др.
Съдържанието на микрокомпонентите, както и стойностите на радиологичните показатели са в граници на нормите за минерални води.
Характерна особеност на минералната вода е високото съдържание на метасилициева киселина, която е мощен здравословен фактор с профилактично действие, което има антивъзпалителен ефект и се явява детоксикираща и прочистваща организма.

Още ...
"ЯДКИ ДЕТЕЛИНА” ЕООД
"ЯДКИ ДЕТЕЛИНА” ЕООД

"ЯДКИ ДЕТЕЛИНА” е създадена през 1989г. като малка семейна фирма. Днес тя е лидер на българският пазар за производство и търговия с печени и сурови ядки, сушени  плодове и зеленчуци.
Фирмата разполага с добре обучен и квалифициран персонал, производствените и складовите площи са разположени на 5100 m², а суровините са както български, така и внос от почти всички континенти.
Благодарение на добрия маркетинг, отлично развитата дистрибуторска мрежа и логистична дейност, продуктите с търговска марка ,,ЯДКИ ДЕТЕЛИНА” могат да бъдат купени в търговската мрежа на цялата страна. Ние сме признат доставчик и партньoр на търговците на едро и дребно във всеки град.
За задоволяване на високите изисквания на клиентите по отношение на качество и безопасност, богат асортимент на продуктите и разнообразие в опаковките и разфасовките, ние разполагаме с модерно технологическо оборудване за печене и пакетиране, както и с добре оборудвани складове за съхранение и собствени транспортни средства. Това, както и строгото съблюдаване на качеството и санитарно-хигиенните изисквания на всеки етап от производството, съхранението и транспортирането ни прави силно конкурентноспособни на пазара. Фирмата прилага интегрирана система по безопасността на продукта по IFS Food, версия 6.
Нашата цел е високото качество на обслужване на клиентите, все по-пълното задоволяване на изискванията им за безопасни храни и пълноценно партньорство с тях.

Още ...
RUBELLA BEAUTY AD
RUBELLA BEAUTY AD

RUBELLA BEAUTY AD е най-големият производител на козметика в България с повече от 39 години опит и традиции.

През всички тези години успяхме да изградим имидж на водеща компания на пазара с богато продуктово портфолио от устна хигиена, грижа за косата, оцветяващи продукти за коса, грижа за кожата и тялото, мъжки продукти, детски и слънцезащитни продукти.

Като отговорна и съвременна козметична компания, Рубелла е сертфицирана по различни международни стандарти, които утвърждават нейният стремеж към високо качество и съвременни работни практики. Благодарение на тези си качества, компанията изнася за над 55 държави по целия свят.

www.facebook.com/RubellaBeauty

Още ...
BELLA
BELLA

„Белла” (България) е идеалният бизнес партньор в хранителната индустрия в Югоизточна Европа. Събира под  един покрив водещи компании и марки, продукти и услуги, които предлагат най-доброто съотношение цена- качество. Портфолиото на компанията съдържа над 200 продукта, произвеждани под собствени и частни  марки в 9 преработвателни предприятия. Притежава търговски структури в Гърция и Румъния. Продуктите на  компанията се  предлагат на пазарите на четири континента в над 20 страни – Германия, Испания, Кипър,  САЩ, Австралия, Англия, Ливан, Холандия,  Турция и други.

Още ...
"Съни Маркет" ЕООД
"Съни Маркет" ЕООД

"Съни Маркет" ЕООД е приемник на ЕТ "Георги Дечев".Фирмата се занимава с търговия на едро с хранителни стоки от 1992 г.
Първите стъпки в търговията прави в гр.Пазарджик. От 1996 г. премества дейността си на територията на община Златоград.
В момента разполага със собствена база от 1500 кв.м, собствена верига магазини за търговия на дребно, 12 микробуса и 45 души персонал.

Фирмата е създадена за да задоволява нуждите от стока на търговските обекти (хранителни магазини,заведения за обществено хранене,павелиони,социални обекти и др.)
Асортиментът и включва най-популярните стоки от клиентското потребление,предлагани в хранителните магазини.Работи на територията на  общ.Златоград,Обощ.Кирково,Общ.Мадан,Общ Неделино и гр.Смолян.

Ценовата политика на фирмата е постоянна и е съобразена с покупателните възможности на пазара.Разполага поне с две ценови категории от еднородни продукти - ниска  и средна.Предлагането на луксозни стоки е ограничено!

Асортиментът и е подбран според търсенето и основните потребности на клиентите и популярноста на продуктите.

Доставката се извършва ежедневно по предварителна заявка и е франко търговския обект на клиента със собствен транспорт и без значение обема на заявката.

Фирмата осигурява безплатна мобилна връзка с всички свои клиенти.

Още ...
РОДОПА МИЛК
РОДОПА МИЛК

Мандрата е създадена през 1993 г. с основна дейност млекопреработка. В самото начало се произвеждат традиционни български млечни продукти, а по-късно, след обучение на технолози в Швейцария започва производството на швейцарски и холандски сирена. Изключително предимство пред конкурентите в бранша е, че мандрата е разположена в екологично чист район, а хигиената в предприятието е на европейско равнище. Предлагат се на пазара както традиционни български продукти, така и широка гама от европейски сирена. Продукцията е с изключително качество и се предлага във специализирани магазини и ключови партньори. Като бъдеща цел е развитието на алтернативния туризъм. В близост изграденият комплекс Млечен Дом предлага всички удобства и уют, млечни специалитети и изненади. Основни дистрибутори в градовете София, Пловдив и Варна са големите супермаркети, складове на едро и специализирани магазини.

Още ...
Мандра “Родопчанка“
Мандра “Родопчанка“

Мандра “Родопчанка“ се намира в сърцето на Източните Родопи. Благодатта и кристалната чистота се откриват в нашите продукти - те са като дар от един друг свят - неземно красив, необятен, велик.
“Родопчанка“ е с традиции в областта на млекопреработването. Първите ни продукти излизат на пазара през далечната 1992 година. . Днес ние произвеждаме кисело мляко, кашкавал, пушен кашкавал,топено сирене, пушено кашкавал, крема сирене, краве масло, извара, айран. . Продуктите на “Родопчанка“ са търсени в цялата страна.
С грижата на добри стопани ние Ви предлагаме истинският вкус на автентичните млечни продукти от Родопите!

Още ...
„АМВ-Агро” ООД
„АМВ-Агро” ООД

АМВ-Агро ООД е основен производител на сертифициран клоново селекциониран лозов посадъчен материал в България от винени и десертни сортове.
Предлагаме пълен пакет от услуги за създаване на лозови насаждения:
- лозов посадъчен материал
- оглед на терена и определяне на пригодността му за отглеждане на лозя
- предпроектно проучване
- технологичен проект за създаване и отглеждане на лозово насаждение с подробни указания за периода до встъпване в плододаване
- консултации за отглеждането на лозовото насаждение при повреди, нанесени от ниски зимни температури, късни пролетни мразове и градушки
- схеми за поддържане на фитосанитарното състояние, препарати за растителна защита и торове
Цялостната дейност на фирмата се подпомага от висококвалифицирани експерти и научни работници.

Още ...
Isostar
 Isostar

Създадена през 1977г. в Швейцария и през 1984г. във Франция, марката Isostar днес е стандарт за спортно хранене в 35 страни. Гамата е разширена, за да отговори на всички нужди, във всички области: напитки, барове, гелове, бърза енергия, предварително и след усилие. За да запази лидерството си, Nutrition & Sante непрекъснато създава иновации чрез ангажиране с атлети, обучители, диетолози и инженери в експертни комисии.
За последните 35 години, Isostar  се превърна от пионер в спортното хранене до европейския лидер, признат за своя хранителен опит.. С лозунг: "Когато тялото се чувства добре, получавате представянето, което трябва ..."От самото си създаване тя защитава философията на "чистото" спортно хранене.Чисти продукти без допинг.
Isostar  участва активно в усилията за опазване на околната среда чрез намаляване на екологичния отпечатък от дейността си.
Isostar насърчава всички универсални ценности на спорта.
Между спортистите и Isostar е изградена истинска връзка на доверие.
Isostar работи в тясно сътрудничество със спортисти и спортни федерации за разработване на все по-ефективни продукти, адаптирани към всяка дисциплина: колездене, маратон, триатлон, тенис, плуване  и др.

Още ...
Допелхерц България
Допелхерц България

Допелхерц е марка на немската компания Куйасер фарма, посветена на здравето и активния живот на хората и през последните пет години е незаменима част от спортния живот в България. Екипът изгражда подкрепителни пунктове с магнезий и витамини на редица състезания по бягане и колоездене, подкрепя индивидуални спортисти и местни отбори, както и инициативи, свързани със стимулирането на детския спорт и движение.

Под марката Допелхерц могат да бъдат открити общо 5 магнезиеви продукта – Допелхерц Магнезий 500, Допелхерц Магнезий + Калций – и двата с двуфазна ДЕПО таблетка, Допелхерц Магнезий + С + Е – добавени антиоксиданти, магнезий в разтворима форма с добавени В витамини – Допелхерц Магнезий 400 и магнезий под формата на микропелети за директен прием без вода – Допелхерц Спорт Директ. Освен разнообразието от магнезиеви продукти, Допелхерц предлага също три продукта за стави, сред които най-силно се откроява Допелхерц Колаген 11.000 – течен хидролизиран колаген в индивидуални дози за директен прием навсякъде без вода, гарантиращ точната доза всеки ден. Разбира се, сред останалите над 30 продукта могат да бъдат намерени както мултивитамини и различни добавки за тонус, енергия и имунитет, така и продукти за специфични грижи като витамини за очи, добавки за детоксикация, за грижа за черния дроб, уринарен тракт и естествено такива за красива кожа, коса и нокти.

При производството на продуктите Допелхерц се спазват изключително високи стандарти за качество и добри произодствени практики. Неслучайно Допелхерц е бранд номер едно в България в категория хранителни добавки 7-ма година подред, а четири от продуктите са отличени от Българския фармацевтичен съюз с приза „Хранителна добавка на годината“. 2019-та пък е третата година, в която Допелхерц е избрана като Любима марка на българския потребител в категория витамини и хранителни добавки в единствената потребителска класация у нас.

Допелхерц Магнезий 500
Допелхерц Магнезий + Калций
Допелхерц Магнезий + С + Е
Допелхерц Магнезий 400
Допелхерц Спорт Директ

Още ...
GLARUS - НИЕ МИСЛИМ РАЗЛИЧНО!
GLARUS - НИЕ МИСЛИМ РАЗЛИЧНО!

Нарекохме нашата бира GLARUS защото търсихме име, което да отразява варненския ни корен и същевременно да даде добра представа за това, към което се стремим – силна, независима и малко авантюристична пивоварна. Пивоварна, която търси и доставя продукти от далеч с цел да създаде нещо ново, качествено и различно.
Нашите основатели и главният пивовар Деян Иванов, споделят силна страст към доброто и качествено крафт пиво. Страст, която се надяваме да предадем и на вас. Започваме истинска революция в пивоваренето и ще променим отношението ви към бирата като цяло.
Казваме НЕ на масово произведеното светло пиво, което има един и същи вкус независимо от марката. И казваме ДА на ейла – различен тип бира, който позволява много повече стилово и вкусово разнобразие.
Революцонно НЕ на пастьоризацията на пивото! ДА на пълния спектър от филтрирани и не-филтрирани бири (жива бира). Ние сме внимателни с преработката на нашите бири и те се отплащат с прекрасен, запомнящ се характер.
НЕ на евтините оризови и царевични добавки и ДА на най-качествените съставки, доставени от най-добрите производители на малц и хмел в света и България.
Бирите на "Гларус Крафт Брюинг" са повлияни от най-успешните стилове бира, които може да се намерят по света, особено тези от  Великобритания, Белгия и Америка.  Същевременно, всяка наша бира е базирана на уникални рецепти и комбинации от малц, хмел и дрожди!

Още ...
"Гайда" - Премиум лагер бира
"Гайда" - Премиум лагер бира

Българска занаятчийска бира, създадена от български пивовари, при производството, на която са  използвани 100% ечемичен малц и 4 вида хмел – един немски горчив и три вида ароматни американски  сорта. Този сблъсък на хмелове от Стария и Новия свят е довел до пълна хармония между аромата на хмел и  малц, и добре балансирани горчивина и послевкус.
Алкохолно съдържание - 4,8% vol., Екстракт: 11,4°Р

Още ...
ГЕНЕРАЛЕН СПОНСОР
СПОНСОРИ И ПАРТНЬОРИ
Специални благодарности към нашите спонсори и партньори!
МАКМЕТАЛ ХОЛДИНГ
„БУЛТЕКС“ ЕООД
Bultex 99
Максбайк ЕООД
GAMAPLAST-BG
ЛЪКИ ИНВЕСТ АД
GEOPS
ПОДЕМ ЕООД
СВОБОДА 97 АД
Maryan Winery
Sport Box
COMPRESSPORT
Д-р Ходжев
Банка ДСК
Вода Драгойново
ЯДКИ ДЕТЕЛИНА
RUBELLA BEAUTY
BELLA
Съни Маркет
РОДОПА МИЛК
АМВ Агро
Isostar
Допелхерц - България
GLARUS
Бира ГАЙДА - Bagpipe Bulgarian beer
Община Златоград
SWAT.bg
GRIFO
MAZE X3M
CAT-TM
Bowen
КОНТАКТИ

E-mail: k3ultrabg@gmail.com

Емилия Цонева  +359 886 008 128

Николай Марангозов  +359 898 740 322
НАМЕРЕТЕ НИ ВЪВ FACEBOOK
ГЛЕДАЙТЕ НИ В
ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ В