GOLD BORDER RACE
   
 
ГЕНЕРАЛЕН СПОНСОР
GEOPS
GEOPS

Фирма  „Геопс-Болкан Дрилинг Сервисис”ЕООД е една от водещите фирми на Балканския полуостров и  Европа в областта на геологопроучвателните дейности. От 2004 година до сега „Геопс-Болкан Дрилинг  Сервисис”ЕООД е извършила геологопроучвателни дейности в обем от стотици хиляди метри ядкови и  технически сондажи. Фирмата разполага с 40 броя сондажни апаратури и за да задоволи нуждите на  клиентите, компанията непрекъснато инвестира и разширява гамата от предлаганите сондажни услуги. През  годините ГЕОПС укрепи позицията си на надежден и коректен сондажен изпълнител за много инвеститори на  Балканите и Централна Европа.

Още ...
Скъпи ултрамаратонци, доброволци и партньори, уважаеми институции, взели участие в организацията и провеждането на K3 Ultra,
От името на Организационния съвет искам да изразя искрения си възторг от духа и волята за победа на всички участвали бегачи! Именно вие превърнахте състезанието в истински празник! С най-голямо уважение благодаря на община Златоград, която прегърна идеята и до самия край на събитието подкрепяше организаторите! Доброволци, вие също бяхте невероятни! Оценяваме вашите неуморни усилия всеки един състезател да се чувства подкрепян по време на трудното изпитание! Уважение и респект към полицията в Златоград за реда и сигурността в града и района на провеждане на K3 Ultra! А какво би било състезанието без времеизмервателния екип и специализирания екип за безжични комуникации SWAT?! На вас дължим точното отчитане и безукорната връзка по трасетата! Благодарности и на екипа на „Боуен“ за грижата за здравето и кондицията на състезателите! Заслужени аплодисменти за изпълнителите в празничната програма на централния площад, а също и за ресторантьорите, които допринесоха за атмосферата на празника! Поздравления за екипа по видеозаснемането на събитието и на журналиста Диян Никифоров за неуморната му работа пред микрофона! Благодарности и на всички жители на Златоград за съпричастността към състезанието. Щастливи сме, че оправдахме вашите очаквания!
За нас ще бъде чест да бъдем заедно и при следващото издание догодина, защото всички вече сме убедени: K3 Ultra не е само състезание! K3 Ultra е емоция!

Емилия Цонева
Председател на организационния екип
СПОНСОРИ
МАКМЕТАЛ ХОЛДИНГ
МАКМЕТАЛ ХОЛДИНГ

РЕЦИКЛИРАНЕ С МИСЪЛ
РЕШЕНИЕ ЗА ЧОВЕКА И ПРИРОДАТА

Рециклиране и оползотворяване на негодни за употреба моторни превозни средства, електрическо и електронно оборудване, батерии и акумулатори.

Още ...
САЛИНА 7 ЕООД
САЛИНА 7 ЕООД

САЛИНА 7 ЕООД е регистрирана през февруари 2004 г. с основен предмет на дейност - търговия с гориво-смазочни материали. 70 % от оборота на фирмата е от продажба на горива. Горивата се закупуват основно от “Лукойл-Нефтохим“ АД и внос от Румъния. Съгласно политиката на фирмата, те не преминават през междинен склад, а се доставят директно на клиента от база на производителя, което осигурява по-добра гаранция на качествените и количествените параметри. Фирмата разполага със складови бази в гр.Сопот и гр.Карлово. Доставките се реализират със собствен превоз, отговарящ на ADR конвенцията. 25 % от оборота на фирмата е от продажба на индустриални масла, производство на “Приста ойл” АД Русе, ”Лубрика” АД, TEXACO, SHELL и др.

САЛИНА 7 ЕООД се наложи на пазара, с високо качество на извършваните услуги, експедитивност и ефективност и заема своето място сред стоте водещи в страната компании, съгласно проучванията на медия Капитал „К100”.

Още ...
ПОДЕМ ЕООД
ПОДЕМ ЕООД

ПЕДАНТЪТ В СТРОИТЕЛСТВОТО
„Подем“ ЕООД е строителна компания с над 25-годишен опит в областта на строителството и предприемачеството. Професионалист в инвестирането и менажирането на недвижими имоти. Разполага с над 150 обекта, които отдава под наем. Строителните обекти на фирмата се изпълняват по най-съвременните технологии, използват се висококачествени материали, което от своя страна  в комбинация с екипа от професионалисти, превърна знака на фирмата в символ за качество.

Още ...
Гаранти
Гаранти

„Гаранти“ е агенция за недвижими имоти с над 15-годишен опит, в областта на недвижимите имоти, която предлага голямо разнообразие от апартаменти, офиси и търговски площи  в района на гр. Пловдив. С богатата си база от имоти в различните части на града и млад и висококвалифициран екип от професионалисти, агенцията гарантира качествени услуги и защита на интересите на клиентите  при потенциална сделка – коректност, отговорност и прецизност.

Още ...
ФИЛКАБ АД
ФИЛКАБ АД

ФИЛКАБ АД е сред лидерите на пазара в България на стоки и услуги в областта на електротехниката и изградило репутация на надежден и отговорен партньор. Ние развиваме дейността си в три основни направления: търговия, производство и изпълнение на проекти. Предоставяме комплексно и качествено обслужване и специализиран сервиз. Наши дългогодишни клиенти са дружества и фирми, осъществяващи електромонтажна, строителна и търговска дейност, и свързани с електропроизводството, електропреноса и електроразпределението, както и от ВЕИ и комуникационния сектор. Предлаганите от ФИЛКАБ иновативни продукти и технологии в областта на електротехниката присъстват в домовете, на работното ви място и в градската среда около вас, за да улеснят живота и работата ви и да ги направят по-приятни.

ФИЛКАБ АД поддържа отлични бизнес отношения с много утвърдени български и европейски производители като Schneider Electric, Siemens, Legrand, Philips, Prysmian Group, Гамакабел и много други. Това ни дава възможност да предоставяме продукти, услуги и обслужване при най-добри условия.

Освен това сме и горди притежатели на множество браншови награди и медали, които заслужено сме си извоювали през годините. Те ни мотивират да се развиваме и да реализираме мечтите си в професионален план.

Още ...
БУЛТЕКС 99
БУЛТЕКС 99

25 ГОДИНИ РАБОТНО ОБЛЕКЛО И ЛИЧНИ ПРЕДПАЗНИ СРЕДСТВА

БУЛТЕКС 99 ЕООД е специализирана в производство и доставка на защитно и работно облекло, внос и търговия с предпазни екипировки и лични предпазни средства. Нашите продукти гарантират здравословни и безопасни условия на труд, като защитават работещите от вредни въздействия на околната и работната среда.

Още ...
Максбайк ЕООД
Максбайк ЕООД

Sprint е марката с най-големи традиции в семейството на Макс Европа ЕООД. Историята и започва през 1996 година, когато Макском ЕООД, най–голямото дъщерно дружество в състава на холдинга Макс Европа и днес, един от най-големите производители на велосипеди в Европа, стартира в гр.Пловдив собствено производство велосипеди с бранда Sprint. Повече от 20 години не спираме да влагаме страст, усилия, множество часове развойна дейност и тестове, за да създадем велосипеди предоставящи максимално удоволствие, комфорт и емоция от колоезденето.

Максбайк ЕООД е дружеството в структурата на Макс Европа отговорно за развитието на бранда Sprint. Домът на Макс Европа е една от най-модерните бази за производство на велосипеди в Европа с обща площ от 40 000 кв.м. Холдингът произвежда близо половин милион велосипеди на година, с доказано качество и стриктен контрол върху продукцията, които гарантират сигурността сред търговци и клиенти в над 20 държави в Европа. В процеса на създаване на велосипеди се използват производствени методи от последно поколение, високо квалифициран персонал, модерен тестов център и отделение за прахово и водно боядисване с екологично чисти бои, отговарящи на последните европейски изисквания.

Ние в Максбайк вярваме, че всеки велосипед има свой собствен характер. Затова в центъра на нашата философия са хората, които участват в създаването на продуктите. Благодарение на усилията на нашите инженери, дизайнери, продуктови и производствени мениджъри всеки велосипед Sprint предоставя на колоездачите едно незабравимо преживяване. Нашият фокус е насочeн към създаването на качествен продукт, който се отъждествява с чувство за комфорт, стил и уникалност. Всеки един велосипед Sprint е създаден, чрез използването на внимателно подбрани технологии, в резултат от множество проведени проучвания, изследвания и тестове. По този начин ние сме сигурни, че представяме максимално удоволствие, комфорт и емоция от колоезденето.

Още ...
Биомашиностроене АД
Биомашиностроене АД

Биомашиностроене АД е водеща компания, специализирана в проектирането и производството на технологично оборудване за  млекопреработвателната, хранително-вкусовата, фармацевтичната и козметичната индустрии. Основните продукти, които фирмата  произвежда са съдове и сложни кожухотръбни топлообменници от неръждаема стомана.
Основана в далечната 1986 година, днес Биомашиностроене е предпочитан партньор за доставка на процесно оборудване на най- големите инженерингови фирми в света, както и на най-взискателните крайни клиенти.
В Биомаш ние споделяме общи ценности:
- Почтенност
- Работим Умно (SMART - specific, measurable, achievable, relevant and time-limited)
- Стремим се към постоянно подобрение
- Търсим съвършенство и клиентска удовлетвореност
- С удоволствие работим заедно и празнуваме успеха
- Отговорни сме

Още ...
Каролина ЕООД
Каролина ЕООД

Фирма "Каролина" ЕООД се занимава с международен транспорт и спедиция, търговия с автомобили и техника, сервизни услуги в България и Германия, пътна помощ и услуги с автокран.

Още ...
Анес–96 ООД
Анес–96 ООД

“Анес–96“ ООД повече от 17 години се развива в сферата на екологосъобразно управление на отпадъците!
Нашата компания предоставя комплексно обслужване - от консултации за законово изискваните разрешителни, до събиране и транспорт, съхраняване на отпадъците, предварително третиране с цел улесняване на оползотворяването/ рециклирането или третиране с оглед обезвреждане на отпадъците. Извършваме третиране както на производствени не опасни, така и на опасни отпадъци.
„Анес – 96“ ООД притежава следните разрешителни документи :
1. Регистрационен документ № 09-РД-099-03 от 24.07.2018 г. , за транспортиране на отпадъци.
2. Разрешително за дейности с отпадъци издадено от МОСВ – РИОСВ гр. Пловдив № 09-ДО-689-12 от 20.09.2018г. , даващо право на фирмата да извършва временно съхранение и третиране на отпадъци .

Още ...
Банка ДСК
Банка ДСК

Банка ДСК е лидерът на българския банков пазар, финансовата институция с най-голям брой клиенти и лидер по доверие сред потребителите на финансови услуги.
Като модерна компания с дългосрочна стратегия за развитие и мащабна дигитална трансформация на бизнеса си, банката инвестира в развитието на иновативни офиси, модерни продукти и персонализирани решения за своите клиенти. На своите над 2.5 милиона клиенти банката осигурява най-голямата клонова и банкоматна мрежа в страната, както и първокласни електронни канали за банкиране.

Още ...
СВОБОДА 97 АД
СВОБОДА 97 АД

Производител на работни, защитни и професионални облекла.

Още ...
Винарска изба Марян
Винарска изба Марян

Винарска изба Марян е основана през 2010 година от семейство Светла и Илия Иванови и техните синове Петър и Владимир с идеята за създаване  на малки серии бутикови вина в полите на Стара Планина  - село Марян, в Еленския край.
С много любов и отдаденост екипът на избата произвежда бели, розови и червени вина от сортовете Димят, Совиньон Блан, Шардоне, Мерло, Каберне Совиньон, Каберне Фран и Мавруд.
Вината Кера Тамара, Куин Елена, Иван Александър носят паметта за великите ни предци и заряда на техните наследници.
Насладете им се!

www.maryanwinery.com

e-mail:maryan.wines@gmail.com

тел. 00359889528635

Още ...
Виомода
Виомода

Виомода е една от най-модерните и специализирани текстилни фабрики в Европа за производство на високотехнологични спортни облекла.
За целта се използват най - качествените и функционални платове и материали, снабдявани от цял свят.
Екипът от специалисти успява да разработи и произведе уникални със своя иновативен дизайн и технология спортни модели и облекла за свободното време, като използва нови методи, базирани на напреднали технологии.
Започвайки само с три специални шивачки, след 5 годишна история Виомода се разрастна и понастоящем е процъфтяваща фирма с 3 цеха в Пловдив, Кричим и Чирпан и над 280 служителя.
Фирмена политика е поддържането на високи етични и социални стандарти, възобновяване на традициите в текстилното производство и популяризиране на бранша сред младото поколение.
Компанията спазва устойчиви практики за осигуряване на европейски условия в работната среда.

Още ...
Food Arena
Food Arena

Food Arena е кетъринг компания, локализирана на територията на гр. Пловдив. Развива дейността си активно от около 3 години и предлага на пазара висок клас продукти. Компанията има иновативна визия за това как да се храним здравословно и вкусно и превръща дегустацията на храна в преживяване, което да се помни дълго. Основните и дейности са свързани с корпоративно хранене, професионален кетъринг за специални събития, кулинарни демонстрации и други.

Още ...
Campers.BG
Campers.BG

Кемперите са наше хоби, а пътешествията с тях, основен начин на почивка. Именно за това създадохме Кемпери БГ, компания занимаваща се с продажба и отдаване под наем на луксозни кемпери. Съвместно с нашите финландски партньори от Touring Cars разширяваме мрежата от локации, от които можете да стартирате вашата мечтана почивка на колела.
Кемпери БГ ЕООД е представител за България на едни от водещите немски производители на каравани и кемпери Hobby и Eura Mobil, както и на Reimo и Movera, предлагащи аксесоари за къмпинг и караванинг.

Още ...
COMPRESSPORT
COMPRESSPORT

Ние помагаме на спортистите със ситуациите, с които се сблъскват ежедневно

Още ...
СПБ - Съюз на пивоварите в България
СПБ - Съюз на пивоварите в България

Съюзът на пивоварите в България (СПБ) е представителната организация на производителите на бира, малц и хмел в  страната и техните доставчици на суровини, материали и оборудване. От самото основаване през 1981 г. мисията на  сдружението е да подпомага и насърчава развитието на българската пивоварна индустрия, да издига професионалния  статут на работещите в бранша, да популяризира натуралните качества на суровините и интегритета на категорията, да  промотира традициите, ритуалите и умерената консумация на пиво като част от съвременния стил на живот.
От 2008 г. организацията е член на Пивоварите на Европа – гласът на пивоварната индустрия в Европа. Скоро след това  СПБ е обявен за „най-динамичната национална асоциация“.  Днес, изследвания на общественото мнение показват, че  българската пивоварна индустрия се ползва с изключително висок рейтинг на одобрение от гражданите, което й отрежда  второ място по репутация в Европа.

Още ...
"ЯДКИ ДЕТЕЛИНА” ЕООД
"ЯДКИ ДЕТЕЛИНА” ЕООД

"ЯДКИ ДЕТЕЛИНА” е създадена през 1989г. като малка семейна фирма. Днес тя е лидер на българският пазар за производство и търговия с печени и сурови ядки, сушени  плодове и зеленчуци.
Фирмата разполага с добре обучен и квалифициран персонал, производствените и складовите площи са разположени на 5100 m², а суровините са както български, така и внос от почти всички континенти.
Благодарение на добрия маркетинг, отлично развитата дистрибуторска мрежа и логистична дейност, продуктите с търговска марка ,,ЯДКИ ДЕТЕЛИНА” могат да бъдат купени в търговската мрежа на цялата страна. Ние сме признат доставчик и партньoр на търговците на едро и дребно във всеки град.
За задоволяване на високите изисквания на клиентите по отношение на качество и безопасност, богат асортимент на продуктите и разнообразие в опаковките и разфасовките, ние разполагаме с модерно технологическо оборудване за печене и пакетиране, както и с добре оборудвани складове за съхранение и собствени транспортни средства. Това, както и строгото съблюдаване на качеството и санитарно-хигиенните изисквания на всеки етап от производството, съхранението и транспортирането ни прави силно конкурентноспособни на пазара. Фирмата прилага интегрирана система по безопасността на продукта по IFS Food, версия 6.
Нашата цел е високото качество на обслужване на клиентите, все по-пълното задоволяване на изискванията им за безопасни храни и пълноценно партньорство с тях.

Още ...
DEVIN Минерална
DEVIN Минерална

DEVIN Минерална идва от сърцето на Родопите – чиста, нискоминерализирана и подходяща за всекидневна употреба от възрастни. Тя съдържа натурални минерали и се грижи за добрата хидратация на организма в забързаното ежедневие, по време на спорт и физическо натоварване. Редовният прием на вода е основен елемент за здравословен начин на живот. Открийте натуралните минерали в DEVIN Минерална.
#YourBodyWantsIt

Още ...
Етнографски комплекс Златоград
Етнографски комплекс Златоград

Етнографски комплекс Златоград включва Археолого-етнографски музей и 9 занаятчийски работилници. В тях са представени занаяти, характерни за региона като: ножарство, сарачество, грънчарство, златарство, тъкaчество, терзийство, гайтанджийство, цървулджийство, берберство. Освен тях Комплексът предлага места за настаняване в автентичен възрожденски стил със съвременни удобства, СПА-център, басейни, както и традиционни механи и кафенета. Когато дойдете в Златоград, не пропускайте да видите и Комплекс Ягнево, който се намира на 13 км. от града, в посока Кърджали.

Още ...
BELLA
BELLA

„Белла” (България) е идеалният бизнес партньор в хранителната индустрия в Югоизточна Европа. Събира под  един покрив водещи компании и марки, продукти и услуги, които предлагат най-доброто съотношение цена- качество. Портфолиото на компанията съдържа над 200 продукта, произвеждани под собствени и частни  марки в 9 преработвателни предприятия. Притежава търговски структури в Гърция и Румъния. Продуктите на  компанията се  предлагат на пазарите на четири континента в над 20 страни – Германия, Испания, Кипър,  САЩ, Австралия, Англия, Ливан, Холандия,  Турция и други.

Още ...
ЕЛЕНКА
"Съни Маркет" ЕООД
"Съни Маркет" ЕООД

"Съни Маркет" ЕООД е приемник на ЕТ "Георги Дечев".Фирмата се занимава с търговия на едро с хранителни стоки от 1992 г.
Първите стъпки в търговията прави в гр.Пазарджик. От 1996 г. премества дейността си на територията на община Златоград.
В момента разполага със собствена база от 1500 кв.м, собствена верига магазини за търговия на дребно, 12 микробуса и 45 души персонал.

Фирмата е създадена за да задоволява нуждите от стока на търговските обекти (хранителни магазини,заведения за обществено хранене,павелиони,социални обекти и др.)
Асортиментът и включва най-популярните стоки от клиентското потребление,предлагани в хранителните магазини.Работи на територията на  общ.Златоград,Обощ.Кирково,Общ.Мадан,Общ Неделино и гр.Смолян.

Ценовата политика на фирмата е постоянна и е съобразена с покупателните възможности на пазара.Разполага поне с две ценови категории от еднородни продукти - ниска  и средна.Предлагането на луксозни стоки е ограничено!

Асортиментът и е подбран според търсенето и основните потребности на клиентите и популярноста на продуктите.

Доставката се извършва ежедневно по предварителна заявка и е франко търговския обект на клиента със собствен транспорт и без значение обема на заявката.

Фирмата осигурява безплатна мобилна връзка с всички свои клиенти.

Още ...
Ботаникъл
Ботаникъл

ЗА НАС

Ботаникъл е една от водещите компании в България за преработка на сушени билки и плодове, и производство на чай.
Ние сме семейна фирма с повече от 30-годишна история.
Със свежи идеи и висок професионализъм следим за качеството на суровините във всеки етап от приемането им до експедицията на готовия продукт.
Като семейна компания, ние отделяме много време и внимание на всяка билка, която преработваме и на всеки един чай, който правим.
Етичния кодекс за търговия винаги е бил неразделна част от нашия бизнес. Имаме пряк контакт с нашите доставчици и клиенти.
Ние заявяваме, че в нашата компания през последните години въведохме редица промени, с които да гарантираме опазване на околната среда.
Материалите за опаковкате са сведени до минимум и се проверяват за тяхната пригодност за рециклиране и био - разграждане.
Всеки изминал ден полагаме грижи да защитим и запазим нашата скъпоценна планета.
БОТАНИКЪЛ е марка, на която може да се доверите!

МИСИЯ, ВИЗИЯ, ЦЕННОСТИ

МИСИЯ
– Основната ни мисия е предлагането на пазара на  естествени и с отлично качество сушени билки, подправки и плодове за хранителната, фармацевтичната и козметичната индустрия. Също така, първокачествен монофлорен и полифлорен билков и плодов чай.

ВИЗИЯ
– Нашата визия е да предоставим на нашите клиенти възможно най - доброто качество на предлаганите суровини и продукти, както и ненадминато обслужване.
Имаме партньорства с много световноизвестни производители на чай и билки, с което да гарантираме желанато качество и стабилни цени.
Стремежът ни към съвършенство и страста ни към изкуството на композиране на чаени микосове прави нашите продукти толкова неповторими.

ЦЕННОСТИ
– Клиентите са в центъра на нашата работа.
Ние знаем, че служителите ни са нашият най-ценен ресурс и подкрепяме техният растеж и развитие.
Имаме ясна позиция срещу насилието и дискриминацията на работното място. Хората, с които работим се различават по възраст, пол и етническа принадлежност.

ЗАЩО БОТАНИКЪЛ?

- Защото обичаме природата!
- Защото чаят е нашият начин на живот!
- Зашото правим нашите чайове със страст и любов! 
- Защото следим качеството от постъвпването на суровините до крайния продукт!
- Защото покриваме най - високите стандарти за качество на храните!

Още ...
„АМВ-Агро” ООД
„АМВ-Агро” ООД

АМВ-Агро ООД е основен производител на сертифициран клоново селекциониран лозов посадъчен материал в България от винени и десертни сортове.
Предлагаме пълен пакет от услуги за създаване на лозови насаждения:
- лозов посадъчен материал
- оглед на терена и определяне на пригодността му за отглеждане на лозя
- предпроектно проучване
- технологичен проект за създаване и отглеждане на лозово насаждение с подробни указания за периода до встъпване в плододаване
- консултации за отглеждането на лозовото насаждение при повреди, нанесени от ниски зимни температури, късни пролетни мразове и градушки
- схеми за поддържане на фитосанитарното състояние, препарати за растителна защита и торове
Цялостната дейност на фирмата се подпомага от висококвалифицирани експерти и научни работници.

Още ...
АГИ
АГИ

От скромна зала с няколо работника до модернооборудвана база с над 80 души персонал – това е еволюцията на нашата фабрика, която, разбира се, продължава да се развива. Създадена през 2004-та година, когато семейната сладкарска страст приема индустриален облик. Безценните бабини рецепти, излезли от нашата кухня и преминали през модерната ни работна база, където майсторски ръце и най-новата сладкарска технология извайват някои от най-любимите сладки изкушения на България. Днес "АГИ" се гордее с богатата си продукция на бисквити, пасти, торти и дребни сладки, приготвени под най-взискателния контрол и опаковани по съвременна технология запазваща неповторимите им вкусови качества. Изборът на висококачествени суровини гарантира на нашите потребители чисти и автентични продукти, семпли и досущ като домашно приготвените лакомства от едно време. Стремежът ни към съвършенство ни води винаги напред. Натрупаният опит и непрестанното усвояване на новостите в бранша ни помагат да смесваме традиционните аромати и вкусове по съвременен и оригинален метод, превръщайки захарните тайни от миналото в шедьоври на модерното сладкарско изкуство.

Още ...
Pirin Hill
Pirin Hill

Идеята за създаването на марката идва след многократни въпроси на наши приятели и познати от къде могат да се закупят качествени чорапи, и нашите препратки към чуждестранни марки, за които произвеждаме. Иронично е как висококачествени чорапи, произведени в България, могат да се намерят в магазините на водещи чужди марки за спортни и дизайнерски продукти, а в същото време да не са достъпни за българските потребители. Целта на марка Pirin Hill е да предложи алтернатива, от една страна на евтините, но некачествени и еднообразни азиатски продукти, и от друга – на големите международни марки с продукти на неоправдано високи цени, невинаги съответстващи на предлаганото качество. Всички чорапи с марка Pirin Hill са произведени в семейната ни фабрика в град Русе. Натрупаните с годините знания и опит в работата с марки във Великобритания, Франция и Германия са базата, на която марката Pirin Hill стъпва при идеята да предложи на българските потребители висококачествени продукти с атрактивен дизайн на разумни цени.

Още ...
Аптеки Subra
Аптеки Subra

С над 60 обекта в цяла България и с онлайн аптека www.subra.bg - сме до вас, във всяко кътче на страната.

Още ...
Допелхерц България
Допелхерц България

Допелхерц е марка на немската компания Куйасер фарма, посветена на здравето и активния живот на хората и през последните пет години е незаменима част от спортния живот в България. Екипът изгражда подкрепителни пунктове с магнезий и витамини на редица състезания по бягане и колоездене, подкрепя индивидуални спортисти и местни отбори, както и инициативи, свързани със стимулирането на детския спорт и движение.

Под марката Допелхерц могат да бъдат открити общо 5 магнезиеви продукта – Допелхерц Магнезий 500, Допелхерц Магнезий + Калций – и двата с двуфазна ДЕПО таблетка, Допелхерц Магнезий + С + Е – добавени антиоксиданти, магнезий в разтворима форма с добавени В витамини – Допелхерц Магнезий 400 и магнезий под формата на микропелети за директен прием без вода – Допелхерц Спорт Директ. Освен разнообразието от магнезиеви продукти, Допелхерц предлага също три продукта за стави, сред които най-силно се откроява Допелхерц Колаген 11.000 – течен хидролизиран колаген в индивидуални дози за директен прием навсякъде без вода, гарантиращ точната доза всеки ден. Разбира се, сред останалите над 30 продукта могат да бъдат намерени както мултивитамини и различни добавки за тонус, енергия и имунитет, така и продукти за специфични грижи като витамини за очи, добавки за детоксикация, за грижа за черния дроб, уринарен тракт и естествено такива за красива кожа, коса и нокти.

При производството на продуктите Допелхерц се спазват изключително високи стандарти за качество и добри произодствени практики. Неслучайно Допелхерц е бранд номер едно в България в категория хранителни добавки 7-ма година подред, а четири от продуктите са отличени от Българския фармацевтичен съюз с приза „Хранителна добавка на годината“. 2019-та пък е третата година, в която Допелхерц е избрана като Любима марка на българския потребител в категория витамини и хранителни добавки в единствената потребителска класация у нас.

Допелхерц Магнезий 500
Допелхерц Магнезий + Калций
Допелхерц Магнезий + С + Е
Допелхерц Магнезий 400
Допелхерц Спорт Директ

Още ...
"ФСТ 2020" ЕООД
"ФСТ 2020" ЕООД

Ние от "ФСТ 2020" ЕООД работим с най-добрите, естествени съставки от сертифицирани доставчици, за да осигурим ефикасно, балансирано хранене. Протеините изолат и казеинат са най-чистите протеини на пазара. Ензимите са много важни за храносмилането и също са включени в състава на продуктите под формата на инулин-фибри.

Продуктите ни се разработват в съответствие със специфичните изисквания на нашите клиенти. Не съдържат оцветители и изкуствени ароматизанти. Чисто и ръчно производство. Протеиновите барове FST са идеална "бърза" храна за заети хора - полезна, вкусна, след която оставате с чувство на лекота и висока работоспособност.

Още ...
ORIFLAME
ORIFLAME

Вече повече от 50 години ние подкрепяме хората по целия свят, за да тържествува красотата и да се сбъдват мечтите им. Ние създаваме и предлагаме на любителите на козметиката най-съвременни висококачествени и безопасни продукти, както и уникалната възможност да станат част от една световна общност на красотата.
За нас красотата е начин на живот – да бъдеш здрав, с хубава визия, да имаш възможност да изразиш себе си, да се забавляваш заедно с другите. В същото време, продуктите ни трябва да бъдат безопасни, да може да се разчита на тях и на резултатите, които обещаваме. От тази философия се ръководим при създаването на нашите продукти, които са спечелили доверието и любовта ви.

Още ...
ГЕНЕРАЛЕН СПОНСОР
СПОНСОРИ И ПАРТНЬОРИ
Специални благодарности към нашите спонсори и партньори!
 • МАКМЕТАЛ ХОЛДИНГ

  МАКМЕТАЛ ХОЛДИНГ

 • Салина 7

  Салина 7

 • ПОДЕМ ЕООД

  ПОДЕМ ЕООД

 • Гаранти

  Гаранти

 • ФИЛКАБ АД

  ФИЛКАБ АД

 • БУЛТЕКС 99

  БУЛТЕКС 99

 • SPRINT-Logo-White-300x300px.png

  SPRINT-Logo-White-300x300px.png

 • Биомашиностроене АД

  Биомашиностроене АД

 • Каролина ЕООД

  Каролина ЕООД

 • Анес-96 ЕООД

  Анес-96 ЕООД

 • DSKbank-logo-300.png

  DSKbank-logo-300.png

 • ГОРУБСО - МАДАН АД

  ГОРУБСО - МАДАН АД

 • СВОБОДА 97 АД

  СВОБОДА 97 АД

 • Maryan Winery

  Maryan Winery

 • Виомода

  Виомода

 • FOOD ARENA

  FOOD ARENA

 • Campers.BG

  Campers.BG

 • COMPRESSPORT

  COMPRESSPORT

 • SPB-logo.png

  SPB-logo.png

 • ЯДКИ ДЕТЕЛИНА

  ЯДКИ ДЕТЕЛИНА

 • DEVIN Минерална

  DEVIN Минерална

 • Етнографски комплекс Златоград

  Етнографски комплекс Златоград

 • BELLA

  BELLA

 • ЕЛЕНКА

  ЕЛЕНКА

 • Съни Маркет

  Съни Маркет

 • Botanical

  Botanical

 • АМВ Агро

  АМВ Агро

 • АГИ

  АГИ

 • Pirin Hill

  Pirin Hill

 • Аптеки Subra

  Аптеки Subra

 • Допелхерц - България

  Допелхерц - България

 • ФСТ 2020

  ФСТ 2020

 • ORIFLAME

  ORIFLAME

 • doctor-hodjev.png

  doctor-hodjev.png

 • Община Златоград

  Община Златоград

 • Община Мадан

  Община Мадан

 • Община Неделино

  Община Неделино

 • МИГ КИРКОВО ЗЛАТОГРАД

  МИГ КИРКОВО ЗЛАТОГРАД

 • ПРОГРАМА ЗА РАЗВИТИЕ НА СЕЛСКИТЕ РАЙОНИ

  ПРОГРАМА ЗА РАЗВИТИЕ НА СЕЛСКИТЕ РАЙОНИ

 • IDEABOX

  IDEABOX

 • TRACKSPORT

  TRACKSPORT

 • GRIFO

  GRIFO

 • DJ NAXY

  DJ NAXY

 • DJ MILKO

  DJ MILKO

 • CAT-TM

  CAT-TM

 • Bowen

  Bowen

 • SIGN SPORT

  SIGN SPORT

КОНТАКТИ

E-mail: k3ultrabg@gmail.com

Емилия Цонева  +359 886 008 128

Петър Иванов +359 898 690 977
НАМЕРЕТЕ НИ ВЪВ FACEBOOK
ГЛЕДАЙТЕ НИ В
ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ В