GOLD BORDER RACE
   
 
ГЕНЕРАЛЕН СПОНСОР
GEOPS
GEOPS

Фирма  „Геопс-Болкан Дрилинг Сервисис”ЕООД е една от водещите фирми на Балканския полуостров и  Европа в областта на геологопроучвателните дейности. От 2004 година до сега „Геопс-Болкан Дрилинг  Сервисис”ЕООД е извършила геологопроучвателни дейности в обем от стотици хиляди метри ядкови и  технически сондажи. Фирмата разполага с 40 броя сондажни апаратури и за да задоволи нуждите на  клиентите, компанията непрекъснато инвестира и разширява гамата от предлаганите сондажни услуги. През  годините ГЕОПС укрепи позицията си на надежден и коректен сондажен изпълнител за много инвеститори на  Балканите и Централна Европа.

Още ...
Скъпи ултрамаратонци, доброволци и партньори, уважаеми институции, взели участие в организацията и провеждането на K3 Ultra,
От името на Организационния съвет искам да изразя искрения си възторг от духа и волята за победа на всички участвали бегачи! Именно вие превърнахте състезанието в истински празник! С най-голямо уважение благодаря на община Златоград, която прегърна идеята и до самия край на събитието подкрепяше организаторите! Доброволци, вие също бяхте невероятни! Оценяваме вашите неуморни усилия всеки един състезател да се чувства подкрепян по време на трудното изпитание! Уважение и респект към полицията в Златоград за реда и сигурността в града и района на провеждане на K3 Ultra! А какво би било състезанието без времеизмервателния екип и специализирания екип за безжични комуникации SWAT?! На вас дължим точното отчитане и безукорната връзка по трасетата! Благодарности и на екипа на „Боуен“ за грижата за здравето и кондицията на състезателите! Заслужени аплодисменти за изпълнителите в празничната програма на централния площад, а също и за ресторантьорите, които допринесоха за атмосферата на празника! Поздравления за екипа по видеозаснемането на събитието и на журналиста Диян Никифоров за неуморната му работа пред микрофона! Благодарности и на всички жители на Златоград за съпричастността към състезанието. Щастливи сме, че оправдахме вашите очаквания!
За нас ще бъде чест да бъдем заедно и при следващото издание догодина, защото всички вече сме убедени: K3 Ultra не е само състезание! K3 Ultra е емоция!

Емилия Цонева
Председател на организационния екип
СПОНСОРИ
МАКМЕТАЛ ХОЛДИНГ
МАКМЕТАЛ ХОЛДИНГ

РЕЦИКЛИРАНЕ С МИСЪЛ
РЕШЕНИЕ ЗА ЧОВЕКА И ПРИРОДАТА

Рециклиране и оползотворяване на негодни за употреба моторни превозни средства, електрическо и електронно оборудване, батерии и акумулатори.

Още ...
САЛИНА 7 ЕООД
САЛИНА 7 ЕООД

САЛИНА 7 ЕООД е регистрирана през февруари 2004 г. с основен предмет на дейност - търговия с гориво-смазочни материали. 70 % от оборота на фирмата е от продажба на горива. Горивата се закупуват основно от “Лукойл-Нефтохим“ АД и внос от Румъния. Съгласно политиката на фирмата, те не преминават през междинен склад, а се доставят директно на клиента от база на производителя, което осигурява по-добра гаранция на качествените и количествените параметри. Фирмата разполага със складови бази в гр.Сопот и гр.Карлово. Доставките се реализират със собствен превоз, отговарящ на ADR конвенцията. 25 % от оборота на фирмата е от продажба на индустриални масла, производство на “Приста ойл” АД Русе, ”Лубрика” АД, TEXACO, SHELL и др.

САЛИНА 7 ЕООД се наложи на пазара, с високо качество на извършваните услуги, експедитивност и ефективност и заема своето място сред стоте водещи в страната компании, съгласно проучванията на медия Капитал „К100”.

Още ...
ПОДЕМ ЕООД
ПОДЕМ ЕООД

ПЕДАНТЪТ В СТРОИТЕЛСТВОТО
„Подем“ ЕООД е строителна компания с над 25-годишен опит в областта на строителството и предприемачеството. Професионалист в инвестирането и менажирането на недвижими имоти. Разполага с над 150 обекта, които отдава под наем. Строителните обекти на фирмата се изпълняват по най-съвременните технологии, използват се висококачествени материали, което от своя страна  в комбинация с екипа от професионалисти, превърна знака на фирмата в символ за качество.

Още ...
Гаранти
Гаранти

„Гаранти“ е агенция за недвижими имоти с над 15-годишен опит, в областта на недвижимите имоти, която предлага голямо разнообразие от апартаменти, офиси и търговски площи  в района на гр. Пловдив. С богатата си база от имоти в различните части на града и млад и висококвалифициран екип от професионалисти, агенцията гарантира качествени услуги и защита на интересите на клиентите  при потенциална сделка – коректност, отговорност и прецизност.

Още ...
ФИЛКАБ АД
ФИЛКАБ АД

ФИЛКАБ АД е сред лидерите на пазара в България на стоки и услуги в областта на електротехниката и изградило репутация на надежден и отговорен партньор. Ние развиваме дейността си в три основни направления: търговия, производство и изпълнение на проекти. Предоставяме комплексно и качествено обслужване и специализиран сервиз. Наши дългогодишни клиенти са дружества и фирми, осъществяващи електромонтажна, строителна и търговска дейност, и свързани с електропроизводството, електропреноса и електроразпределението, както и от ВЕИ и комуникационния сектор. Предлаганите от ФИЛКАБ иновативни продукти и технологии в областта на електротехниката присъстват в домовете, на работното ви място и в градската среда около вас, за да улеснят живота и работата ви и да ги направят по-приятни.

ФИЛКАБ АД поддържа отлични бизнес отношения с много утвърдени български и европейски производители като Schneider Electric, Siemens, Legrand, Philips, Prysmian Group, Гамакабел и много други. Това ни дава възможност да предоставяме продукти, услуги и обслужване при най-добри условия.

Освен това сме и горди притежатели на множество браншови награди и медали, които заслужено сме си извоювали през годините. Те ни мотивират да се развиваме и да реализираме мечтите си в професионален план.

Още ...
БУЛТЕКС 99
БУЛТЕКС 99

25 ГОДИНИ РАБОТНО ОБЛЕКЛО И ЛИЧНИ ПРЕДПАЗНИ СРЕДСТВА

БУЛТЕКС 99 ЕООД е специализирана в производство и доставка на защитно и работно облекло, внос и търговия с предпазни екипировки и лични предпазни средства. Нашите продукти гарантират здравословни и безопасни условия на труд, като защитават работещите от вредни въздействия на околната и работната среда.

Още ...
Максбайк ЕООД
Максбайк ЕООД

Sprint е марката с най-големи традиции в семейството на Макс Европа ЕООД. Историята и започва през 1996 година, когато Макском ЕООД, най–голямото дъщерно дружество в състава на холдинга Макс Европа и днес, един от най-големите производители на велосипеди в Европа, стартира в гр.Пловдив собствено производство велосипеди с бранда Sprint. Повече от 20 години не спираме да влагаме страст, усилия, множество часове развойна дейност и тестове, за да създадем велосипеди предоставящи максимално удоволствие, комфорт и емоция от колоезденето.

Максбайк ЕООД е дружеството в структурата на Макс Европа отговорно за развитието на бранда Sprint. Домът на Макс Европа е една от най-модерните бази за производство на велосипеди в Европа с обща площ от 40 000 кв.м. Холдингът произвежда близо половин милион велосипеди на година, с доказано качество и стриктен контрол върху продукцията, които гарантират сигурността сред търговци и клиенти в над 20 държави в Европа. В процеса на създаване на велосипеди се използват производствени методи от последно поколение, високо квалифициран персонал, модерен тестов център и отделение за прахово и водно боядисване с екологично чисти бои, отговарящи на последните европейски изисквания.

Ние в Максбайк вярваме, че всеки велосипед има свой собствен характер. Затова в центъра на нашата философия са хората, които участват в създаването на продуктите. Благодарение на усилията на нашите инженери, дизайнери, продуктови и производствени мениджъри всеки велосипед Sprint предоставя на колоездачите едно незабравимо преживяване. Нашият фокус е насочeн към създаването на качествен продукт, който се отъждествява с чувство за комфорт, стил и уникалност. Всеки един велосипед Sprint е създаден, чрез използването на внимателно подбрани технологии, в резултат от множество проведени проучвания, изследвания и тестове. По този начин ние сме сигурни, че представяме максимално удоволствие, комфорт и емоция от колоезденето.

Още ...
Биомашиностроене АД
Биомашиностроене АД

Биомашиностроене АД е водеща компания, специализирана в проектирането и производството на технологично оборудване за  млекопреработвателната, хранително-вкусовата, фармацевтичната и козметичната индустрии. Основните продукти, които фирмата  произвежда са съдове и сложни кожухотръбни топлообменници от неръждаема стомана.
Основана в далечната 1986 година, днес Биомашиностроене е предпочитан партньор за доставка на процесно оборудване на най- големите инженерингови фирми в света, както и на най-взискателните крайни клиенти.
В Биомаш ние споделяме общи ценности:
- Почтенност
- Работим Умно (SMART - specific, measurable, achievable, relevant and time-limited)
- Стремим се към постоянно подобрение
- Търсим съвършенство и клиентска удовлетвореност
- С удоволствие работим заедно и празнуваме успеха
- Отговорни сме

Още ...
Каролина ЕООД
Каролина ЕООД

Фирма "Каролина" ЕООД се занимава с международен транспорт и спедиция, търговия с автомобили и техника, сервизни услуги в България и Германия, пътна помощ и услуги с автокран.

Още ...
Анес–96 ООД
Анес–96 ООД

“Анес–96“ ООД повече от 17 години се развива в сферата на екологосъобразно управление на отпадъците!
Нашата компания предоставя комплексно обслужване - от консултации за законово изискваните разрешителни, до събиране и транспорт, съхраняване на отпадъците, предварително третиране с цел улесняване на оползотворяването/ рециклирането или третиране с оглед обезвреждане на отпадъците. Извършваме третиране както на производствени не опасни, така и на опасни отпадъци.
„Анес – 96“ ООД притежава следните разрешителни документи :
1. Регистрационен документ № 09-РД-099-03 от 24.07.2018 г. , за транспортиране на отпадъци.
2. Разрешително за дейности с отпадъци издадено от МОСВ – РИОСВ гр. Пловдив № 09-ДО-689-12 от 20.09.2018г. , даващо право на фирмата да извършва временно съхранение и третиране на отпадъци .

Още ...
Банка ДСК
Банка ДСК

Банка ДСК е лидерът на българския банков пазар, финансовата институция с най-голям брой клиенти и лидер по доверие сред потребителите на финансови услуги.
Като модерна компания с дългосрочна стратегия за развитие и мащабна дигитална трансформация на бизнеса си, банката инвестира в развитието на иновативни офиси, модерни продукти и персонализирани решения за своите клиенти. На своите над 2.5 милиона клиенти банката осигурява най-голямата клонова и банкоматна мрежа в страната, както и първокласни електронни канали за банкиране.

Още ...
СВОБОДА 97 АД
СВОБОДА 97 АД

Производител на работни, защитни и професионални облекла.

Още ...
Винарска изба Марян
Винарска изба Марян

Винарска изба Марян е основана през 2010 година от семейство Светла и Илия Иванови и техните синове Петър и Владимир с идеята за създаване  на малки серии бутикови вина в полите на Стара Планина  - село Марян, в Еленския край.
С много любов и отдаденост екипът на избата произвежда бели, розови и червени вина от сортовете Димят, Совиньон Блан, Шардоне, Мерло, Каберне Совиньон, Каберне Фран и Мавруд.
Вината Кера Тамара, Куин Елена, Иван Александър носят паметта за великите ни предци и заряда на техните наследници.
Насладете им се!

www.maryanwinery.com

e-mail:maryan.wines@gmail.com

тел. 00359889528635

Още ...
Виомода
Виомода

Виомода е една от най-модерните и специализирани текстилни фабрики в Европа за производство на високотехнологични спортни облекла.
За целта се използват най - качествените и функционални платове и материали, снабдявани от цял свят.
Екипът от специалисти успява да разработи и произведе уникални със своя иновативен дизайн и технология спортни модели и облекла за свободното време, като използва нови методи, базирани на напреднали технологии.
Започвайки само с три специални шивачки, след 5 годишна история Виомода се разрастна и понастоящем е процъфтяваща фирма с 3 цеха в Пловдив, Кричим и Чирпан и над 280 служителя.
Фирмена политика е поддържането на високи етични и социални стандарти, възобновяване на традициите в текстилното производство и популяризиране на бранша сред младото поколение.
Компанията спазва устойчиви практики за осигуряване на европейски условия в работната среда.

Още ...
Food Arena
Food Arena

Food Arena е кетъринг компания, локализирана на територията на гр. Пловдив. Развива дейността си активно от около 3 години и предлага на пазара висок клас продукти. Компанията има иновативна визия за това как да се храним здравословно и вкусно и превръща дегустацията на храна в преживяване, което да се помни дълго. Основните и дейности са свързани с корпоративно хранене, професионален кетъринг за специални събития, кулинарни демонстрации и други.

Още ...
Campers.BG
Campers.BG

Кемперите са наше хоби, а пътешествията с тях, основен начин на почивка. Именно за това създадохме Кемпери БГ, компания занимаваща се с продажба и отдаване под наем на луксозни кемпери. Съвместно с нашите финландски партньори от Touring Cars разширяваме мрежата от локации, от които можете да стартирате вашата мечтана почивка на колела.
Кемпери БГ ЕООД е представител за България на едни от водещите немски производители на каравани и кемпери Hobby и Eura Mobil, както и на Reimo и Movera, предлагащи аксесоари за къмпинг и караванинг.

Още ...
Спорталм
Спорталм

Спорталм е една от най – успешните, международно активни текстилни компании в Австрия, със седалище в Китцбюел. От 40 години се ръководи от семейство Ерлих като семейно предприятие, произвежда от 1996 в собствено производствено предприятие в България.
30 магазина & аутлета на Спорталм, както и 1.400 представители в 40 страни се грижат да продължи да се пише историята на успеха.
В допълнение към комбинацията от автентична свързаност с родината и иновация, типичната мода на Спорталм се характеризира с особена нота. Изключителните детайли и женствена спортност характеризат всеки артикул, съчетани с комфорт при носене и високо качество, спортният дух на Китцбюел е представен във всяко влакно.
С три колекции – фешън, трахт и ски (също за мъже) се обхваща широк спектър, но никога без да се отказваме от определен блясък.

Още ...
GETKA
GETKA

Всички обичаме преживяванията сред природата. Бягаме, ходим на преходи и... абе, изобщо доста време прекарваме навън, но никой не обича да му се пълнят обувките с пръст, прах, бодили, камъчета и всякакви други подобни. Затова създадохме GETKA - за да пазим чорапите и обувките си чисти, връзките прибрани и неразвързани, спокойни нерви и няколко секунди към крайното финалното време.
Това, с което се отличава GETKA, е нейният дизайн. Повечето други продукти, които сме срещали на пазара, са черни, скучни и еднообразни. Ние решихме да увеличим цветната палитра и да предложим едни по-дръзки и шарени дизайни с настроение и автентичен вид.

GET ‘N GO!

Още ...
SIGN SPORT
SIGN SPORT

В началото на 2013 г. се възроди идеята да създадем марка, която да предлага висококачествена спортна екипировка. Като настоящи спортисти ние знаем, че удобството и комфорта на всеки един продукт, който използваме по време на тренировка или състезание е изключително важно. След няколко месеца усилен труд и многобройни тестове, първите модели на Сайн Спорт бяха налице. През 2015 г. Сайн Спорт вече е утвърдена марка в много страни в Европа. Желанието да доставим висок клас продукти на нашите клиенти ни мотивира да започнем работа с едни от най-добрите марки в Света за компресионно облекло, обувки и хранителни добавки.
Сайн Спорт е официален дистрибутор за България на марките - Compressport, Icebug и Squeezy Sports Nutrition.

Още ...
COMPRESSPORT
COMPRESSPORT

Ние помагаме на спортистите със ситуациите, с които се сблъскват ежедневно

Още ...
СПБ - Съюз на пивоварите в България
СПБ - Съюз на пивоварите в България

Съюзът на пивоварите в България (СПБ) е представителната организация на производителите на бира, малц и хмел в  страната и техните доставчици на суровини, материали и оборудване. От самото основаване през 1981 г. мисията на  сдружението е да подпомага и насърчава развитието на българската пивоварна индустрия, да издига професионалния  статут на работещите в бранша, да популяризира натуралните качества на суровините и интегритета на категорията, да  промотира традициите, ритуалите и умерената консумация на пиво като част от съвременния стил на живот.
От 2008 г. организацията е член на Пивоварите на Европа – гласът на пивоварната индустрия в Европа. Скоро след това  СПБ е обявен за „най-динамичната национална асоциация“.  Днес, изследвания на общественото мнение показват, че  българската пивоварна индустрия се ползва с изключително висок рейтинг на одобрение от гражданите, което й отрежда  второ място по репутация в Европа.

Още ...
"ЯДКИ ДЕТЕЛИНА” ЕООД
"ЯДКИ ДЕТЕЛИНА” ЕООД

"ЯДКИ ДЕТЕЛИНА” е създадена през 1989г. като малка семейна фирма. Днес тя е лидер на българският пазар за производство и търговия с печени и сурови ядки, сушени  плодове и зеленчуци.
Фирмата разполага с добре обучен и квалифициран персонал, производствените и складовите площи са разположени на 5100 m², а суровините са както български, така и внос от почти всички континенти.
Благодарение на добрия маркетинг, отлично развитата дистрибуторска мрежа и логистична дейност, продуктите с търговска марка ,,ЯДКИ ДЕТЕЛИНА” могат да бъдат купени в търговската мрежа на цялата страна. Ние сме признат доставчик и партньoр на търговците на едро и дребно във всеки град.
За задоволяване на високите изисквания на клиентите по отношение на качество и безопасност, богат асортимент на продуктите и разнообразие в опаковките и разфасовките, ние разполагаме с модерно технологическо оборудване за печене и пакетиране, както и с добре оборудвани складове за съхранение и собствени транспортни средства. Това, както и строгото съблюдаване на качеството и санитарно-хигиенните изисквания на всеки етап от производството, съхранението и транспортирането ни прави силно конкурентноспособни на пазара. Фирмата прилага интегрирана система по безопасността на продукта по IFS Food, версия 6.
Нашата цел е високото качество на обслужване на клиентите, все по-пълното задоволяване на изискванията им за безопасни храни и пълноценно партньорство с тях.

Още ...
DEVIN Минерална
DEVIN Минерална

DEVIN Минерална идва от сърцето на Родопите – чиста, нискоминерализирана и подходяща за всекидневна употреба от възрастни. Тя съдържа натурални минерали и се грижи за добрата хидратация на организма в забързаното ежедневие, по време на спорт и физическо натоварване. Редовният прием на вода е основен елемент за здравословен начин на живот. Открийте натуралните минерали в DEVIN Минерална.
#YourBodyWantsIt

Още ...
Етнографски комплекс Златоград
Етнографски комплекс Златоград

Етнографски комплекс Златоград включва Археолого-етнографски музей и 9 занаятчийски работилници. В тях са представени занаяти, характерни за региона като: ножарство, сарачество, грънчарство, златарство, тъкaчество, терзийство, гайтанджийство, цървулджийство, берберство. Освен тях Комплексът предлага места за настаняване в автентичен възрожденски стил със съвременни удобства, СПА-център, басейни, както и традиционни механи и кафенета. Когато дойдете в Златоград, не пропускайте да видите и Комплекс Ягнево, който се намира на 13 км. от града, в посока Кърджали.

Още ...
BELLA
BELLA

„Белла” (България) е идеалният бизнес партньор в хранителната индустрия в Югоизточна Европа. Събира под  един покрив водещи компании и марки, продукти и услуги, които предлагат най-доброто съотношение цена- качество. Портфолиото на компанията съдържа над 200 продукта, произвеждани под собствени и частни  марки в 9 преработвателни предприятия. Притежава търговски структури в Гърция и Румъния. Продуктите на  компанията се  предлагат на пазарите на четири континента в над 20 страни – Германия, Испания, Кипър,  САЩ, Австралия, Англия, Ливан, Холандия,  Турция и други.

Още ...
ЕЛЕНКА
"Съни Маркет" ЕООД
"Съни Маркет" ЕООД

"Съни Маркет" ЕООД е приемник на ЕТ "Георги Дечев".Фирмата се занимава с търговия на едро с хранителни стоки от 1992 г.
Първите стъпки в търговията прави в гр.Пазарджик. От 1996 г. премества дейността си на територията на община Златоград.
В момента разполага със собствена база от 1500 кв.м, собствена верига магазини за търговия на дребно, 12 микробуса и 45 души персонал.

Фирмата е създадена за да задоволява нуждите от стока на търговските обекти (хранителни магазини,заведения за обществено хранене,павелиони,социални обекти и др.)
Асортиментът и включва най-популярните стоки от клиентското потребление,предлагани в хранителните магазини.Работи на територията на  общ.Златоград,Обощ.Кирково,Общ.Мадан,Общ Неделино и гр.Смолян.

Ценовата политика на фирмата е постоянна и е съобразена с покупателните възможности на пазара.Разполага поне с две ценови категории от еднородни продукти - ниска  и средна.Предлагането на луксозни стоки е ограничено!

Асортиментът и е подбран според търсенето и основните потребности на клиентите и популярноста на продуктите.

Доставката се извършва ежедневно по предварителна заявка и е франко търговския обект на клиента със собствен транспорт и без значение обема на заявката.

Фирмата осигурява безплатна мобилна връзка с всички свои клиенти.

Още ...
Мандра “Родопчанка“
Мандра “Родопчанка“

Мандра “Родопчанка“ се намира в сърцето на Източните Родопи. Благодатта и кристалната чистота се откриват в нашите продукти - те са като дар от един друг свят - неземно красив, необятен, велик.
“Родопчанка“ е с традиции в областта на млекопреработването. Първите ни продукти излизат на пазара през далечната 1992 година. . Днес ние произвеждаме кисело мляко, кашкавал, пушен кашкавал,топено сирене, пушено кашкавал, крема сирене, краве масло, извара, айран. . Продуктите на “Родопчанка“ са търсени в цялата страна.
С грижата на добри стопани ние Ви предлагаме истинският вкус на автентичните млечни продукти от Родопите!

Още ...
„АМВ-Агро” ООД
„АМВ-Агро” ООД

АМВ-Агро ООД е основен производител на сертифициран клоново селекциониран лозов посадъчен материал в България от винени и десертни сортове.
Предлагаме пълен пакет от услуги за създаване на лозови насаждения:
- лозов посадъчен материал
- оглед на терена и определяне на пригодността му за отглеждане на лозя
- предпроектно проучване
- технологичен проект за създаване и отглеждане на лозово насаждение с подробни указания за периода до встъпване в плододаване
- консултации за отглеждането на лозовото насаждение при повреди, нанесени от ниски зимни температури, късни пролетни мразове и градушки
- схеми за поддържане на фитосанитарното състояние, препарати за растителна защита и торове
Цялостната дейност на фирмата се подпомага от висококвалифицирани експерти и научни работници.

Още ...
АГИ
АГИ

От скромна зала с няколо работника до модернооборудвана база с над 80 души персонал – това е еволюцията на нашата фабрика, която, разбира се, продължава да се развива. Създадена през 2004-та година, когато семейната сладкарска страст приема индустриален облик. Безценните бабини рецепти, излезли от нашата кухня и преминали през модерната ни работна база, където майсторски ръце и най-новата сладкарска технология извайват някои от най-любимите сладки изкушения на България. Днес "АГИ" се гордее с богатата си продукция на бисквити, пасти, торти и дребни сладки, приготвени под най-взискателния контрол и опаковани по съвременна технология запазваща неповторимите им вкусови качества. Изборът на висококачествени суровини гарантира на нашите потребители чисти и автентични продукти, семпли и досущ като домашно приготвените лакомства от едно време. Стремежът ни към съвършенство ни води винаги напред. Натрупаният опит и непрестанното усвояване на новостите в бранша ни помагат да смесваме традиционните аромати и вкусове по съвременен и оригинален метод, превръщайки захарните тайни от миналото в шедьоври на модерното сладкарско изкуство.

Още ...
BBCOS
BBCOS

Силата на природата е в нашите продукти
Ние сме официален дистрибутор за България на продуктите BBCOS Италия – Професионална козметика за коса. Много професионалисти фризьори и стилисти се възползваха от нашите специални остъпки. Продуктите, които предлагаме включват в своя състав богата гама от растителни етерични масла и ензими, което ги прави предпочитани от клиентите.

Още ...
Isostar
 Isostar

Създадена през 1977г. в Швейцария и през 1984г. във Франция, марката Isostar днес е стандарт за спортно хранене в 35 страни. Гамата е разширена, за да отговори на всички нужди, във всички области: напитки, барове, гелове, бърза енергия, предварително и след усилие. За да запази лидерството си, Nutrition & Sante непрекъснато създава иновации чрез ангажиране с атлети, обучители, диетолози и инженери в експертни комисии.
За последните 35 години, Isostar  се превърна от пионер в спортното хранене до европейския лидер, признат за своя хранителен опит.. С лозунг: "Когато тялото се чувства добре, получавате представянето, което трябва ..."От самото си създаване тя защитава философията на "чистото" спортно хранене.Чисти продукти без допинг.
Isostar  участва активно в усилията за опазване на околната среда чрез намаляване на екологичния отпечатък от дейността си.
Isostar насърчава всички универсални ценности на спорта.
Между спортистите и Isostar е изградена истинска връзка на доверие.
Isostar работи в тясно сътрудничество със спортисти и спортни федерации за разработване на все по-ефективни продукти, адаптирани към всяка дисциплина: колездене, маратон, триатлон, тенис, плуване  и др.

Още ...
Аптеки Subra
Аптеки Subra

С над 60 обекта в цяла България и с онлайн аптека www.subra.bg - сме до вас, във всяко кътче на страната.

Още ...
Допелхерц България
Допелхерц България

Допелхерц е марка на немската компания Куйасер фарма, посветена на здравето и активния живот на хората и през последните пет години е незаменима част от спортния живот в България. Екипът изгражда подкрепителни пунктове с магнезий и витамини на редица състезания по бягане и колоездене, подкрепя индивидуални спортисти и местни отбори, както и инициативи, свързани със стимулирането на детския спорт и движение.

Под марката Допелхерц могат да бъдат открити общо 5 магнезиеви продукта – Допелхерц Магнезий 500, Допелхерц Магнезий + Калций – и двата с двуфазна ДЕПО таблетка, Допелхерц Магнезий + С + Е – добавени антиоксиданти, магнезий в разтворима форма с добавени В витамини – Допелхерц Магнезий 400 и магнезий под формата на микропелети за директен прием без вода – Допелхерц Спорт Директ. Освен разнообразието от магнезиеви продукти, Допелхерц предлага също три продукта за стави, сред които най-силно се откроява Допелхерц Колаген 11.000 – течен хидролизиран колаген в индивидуални дози за директен прием навсякъде без вода, гарантиращ точната доза всеки ден. Разбира се, сред останалите над 30 продукта могат да бъдат намерени както мултивитамини и различни добавки за тонус, енергия и имунитет, така и продукти за специфични грижи като витамини за очи, добавки за детоксикация, за грижа за черния дроб, уринарен тракт и естествено такива за красива кожа, коса и нокти.

При производството на продуктите Допелхерц се спазват изключително високи стандарти за качество и добри произодствени практики. Неслучайно Допелхерц е бранд номер едно в България в категория хранителни добавки 7-ма година подред, а четири от продуктите са отличени от Българския фармацевтичен съюз с приза „Хранителна добавка на годината“. 2019-та пък е третата година, в която Допелхерц е избрана като Любима марка на българския потребител в категория витамини и хранителни добавки в единствената потребителска класация у нас.

Допелхерц Магнезий 500
Допелхерц Магнезий + Калций
Допелхерц Магнезий + С + Е
Допелхерц Магнезий 400
Допелхерц Спорт Директ

Още ...
ORIFLAME
ORIFLAME

Вече повече от 50 години ние подкрепяме хората по целия свят, за да тържествува красотата и да се сбъдват мечтите им. Ние създаваме и предлагаме на любителите на козметиката най-съвременни висококачествени и безопасни продукти, както и уникалната възможност да станат част от една световна общност на красотата.
За нас красотата е начин на живот – да бъдеш здрав, с хубава визия, да имаш възможност да изразиш себе си, да се забавляваш заедно с другите. В същото време, продуктите ни трябва да бъдат безопасни, да може да се разчита на тях и на резултатите, които обещаваме. От тази философия се ръководим при създаването на нашите продукти, които са спечелили доверието и любовта ви.

Още ...
ГЕНЕРАЛЕН СПОНСОР
СПОНСОРИ И ПАРТНЬОРИ
Специални благодарности към нашите спонсори и партньори!
МАКМЕТАЛ ХОЛДИНГ
Салина 7
ПОДЕМ ЕООД
Гаранти
ФИЛКАБ АД
Bultex 99
Максбайк ЕООД
Биомашиностроене АД
Каролина ЕООД
Анес–96
Банка ДСК
ГОРУБСО - МАДАН АД
СВОБОДА 97 АД
Maryan Winery
Виомода
FOOD ARENA
Campers.BG
Sportalm
GETKA
SIGN SPORT
COMPRESSPORT
СПБ - Съюз на пивоварите в България
ЯДКИ ДЕТЕЛИНА
DEVIN Минерална
Етнографски комплекс Златоград
BELLA
ЕЛЕНКА
Съни Маркет
АМВ Агро
АГИ
BBCOS
Isostar
Аптеки Subra
Допелхерц - България
ORIFLAME
Д-р Ходжев
Община Златоград
Община Неделино
МИГ КИРКОВО ЗЛАТОГРАД
ПРОГРАМА ЗА РАЗВИТИЕ НА СЕЛСКИТЕ РАЙОНИ
IDEABOX
Физиомед Пловдив
TRACKSPORT
GRIFO
DJ NAXY
DJ MILKO
CAT-TM
Bowen
Врабче
КОНТАКТИ

E-mail: k3ultrabg@gmail.com

Емилия Цонева  +359 886 008 128

Петър Иванов +359 898 690 977
НАМЕРЕТЕ НИ ВЪВ FACEBOOK
ГЛЕДАЙТЕ НИ В
ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ В