K3 ULTRA GBR GEOPS PROFI

Преоткрий възможностите си, докато откриваш красотата на Родопите

K3 ULTRA GBR GEOPS PROFI

Провеждане

Старт

с.Кушла

Финал

Златоград, ул. "Стефан Стамболов" 1

Старт на състезанието

28.09.2024г., 11:00 часа

Контролно време

3 часа

Такса регистрация

Записване

от 16.05.24 до 100 участника

Цена за записване

28 Евро

Транспорт

6 Евро

Как мога да платя

Банков път

Банка: Банка ДСК​
BIC: STSABGSF
IBAN:​ BG71STSA93000025826614
Получател: ​Сдружение "К3 УЛТРА"​
Основание за плащане:​ Вашите имена и регистрационен код​

Системата на ePay.bg / EasyPay

С банкови карти, регистрирани в ePay.bg
С банкови карти, нерегистрирани в ePay.bg (ePay Свят)

ВНИМАНИЕ

• Регистрация без извършено плащане НЕ се счита за финализирана!
• Регистрацията е отворена от 16 май и ще бъде затворена със стотния регистриран участник.
• В
 стартовия пакет НЕ е включена ТЕНИСКА на K3 ULTRA GBR. При регистрация за събитието може да бъде допълнително закупена.

GEOPS PROFI – Новото предизвикателство за 2024 г.

GEOPS PROFI е подходящо само за ограничен брой, много добре подготвени бегачи!

GEOPS PROFI е с дължина 20 км и положителна денивелация от 1000 м. По трасето няма да има подкрепителни пунктове и контролното
време ще бъде 3 часа. Тук ще си дадат среща най-добрите ни бегачи на спринтовата дистанция.

Стартът на GEOPS PROFI е в центъра на с. Кушла. Бегачите ще бъдат изпратени, както от 14-те жители на селото, така и от всички гости на К3 УЛТРА, записали се за невероятната разходка-поход до емблематичните пещери над Кушла.

След старта бегачите ще поемат по красива пътека, която много скоро ги извежда на самата гранична бразда, по която ще се движат в продължение на почти 15 км. Ще имат възможност да преминат през 8 гранични пирамиди, гледките от които и към Гърция, и към България са незабравими. Трудно може да се прецени коя част от трасето е най-красива, просто трябва да се поспре за миг – цялата магия на границата ще се запечата за дълго в съзнанието на бегачите.

На десетия километър GEOPS PROFI се свързва с трасето на GBR 23К, а след още пет километра и това на GBR 13К. От границата следва спускане към местността Бучето, от чиято поляна се разкрива най-красивата гледка към стария град, пресичане на река Върбица и финал.

Големи неща се случват, когато се срещат хора и планини!

Тениска K3 ULTRA

Тениската на К3 ULTRA GBR е изработена от висококачествена и дишаща материя, която да бъде верен съюзник на бегачите в планината. Дизайнът на тениската успешно пресъздава и допълва цялостното изживяване на K3 ULTRA.

*Тениската на събитието НЕ е част от стартовия пакет, но може да се заяви допълнително при регистрация.

Какво включва таксата за участие в K3 ULTRA?

Какво получаваш

Стартов пакет

Стартовият пакет на всеки състезател включва стартов номер, подаръци от спонсорите и партньорите на състезанието, както и специална изненада, подготвена от организаторите.​

Безупречна организация на събитието

Участниците в K3 ULTRA получават прилежно поставена маркировка, почистени и обезопасени трасета с минимизиране на асфалтираните участъци, електронно отчитане на резултатите, информация за настаняване в хотели и мястото за палатки и кемпери. Професионално фотозаснемане.

категоризация и индекс
от UTMB

Възможност за класиране в
състезанията на UTMB .

Медицинска помощ

Сигурността на участниците в ултрамаратона е обезпечена чрез включена планинска застраховка в таксата за участие и наличието на медицинска помощ по време на цялото събитие.

Храна и напитки

С вода, топли и освежаващи напитки са заредени подкрепителните пунктове на ултрамаратона. Осигурена е и специална храна - плодове, зеленчуци, родопски специалитети, както и добавки.

Незабравими моменти

Прекрасни гледки, емоционално изживяване, приказни Родопи и нови приятелства. Всички финиширали участници на K3 ULTRA ще получават медал - част от Големия шлем, обединяващ водещите ултрамаратони в България.

Детайли

Карти, тракове и техническа информация

Подготви се за големия ден

Важно за състезанието

1

Екипировка

Задължителната екипировка ще бъде проверена на старта или при даването на стартовите пакети. Всеки участник трябва сам да носи задължителната си екипировка и може да бъде проверен на произволен пункт ИЛИ на финала, когато завърши състезанието. Всичко, което липсва в задължителната екипировка, ще води до незабавна дисквалификация. Няма наказания за липсваща препоръчителна екипировка.

2

Декларации

Състезателите трябва да попълнят определени декларации, за да участват в състезанието. Декларациите може да свалите по-долу. Моля, прочетете, принтирайте, подпишете и донесете лично при получаване на стартовия пакет.

Свали декларациите от тук:

1) Декларация за освобождаване от отговорност
2) Декларация за предоставяне на лични данни
3) Декларация за участие на лица под 18 години

3

Тракове

Свалете GPX тракове по-долу, за да подпомагате своята навигация по трасето.

Свали тракове от тук:

1) Официален GPX трак

4

Регистрация за К3 ULTRA

Всеки, желаещ да участва в ултрамаратона K3 ULTRA, трябва задължително да се регистрира и запише, като избере дистанция, въведе допълнителни данни и заплати съответната такса за участие. (Потребители, които имат регистрация в iRun.bg, няма нужда да се регистрират отново.)

След 05.09.24 регистрации не се приемат.
Регистрации на място не се извършват.

* Дистанция може да бъде сменена преди да бъде извършено плащане.
* За всички участници на всички дистанции са осигурени вода, медицинско обслужване, подкрепителни пунктове, електронно отчитане на резултати.
Всички участници в дистанции GEOPS PROFI, 13К, 23К, 43К, 63К и 85К, финиширали в контролното време, получават медал – част от Големия шлем.

 
Нужно оборудване

Задължителна екипировка и оборудване

*Задължителната екипировка ще бъде проверена на старта или при даването на стартовите пакети. Всеки участник трябва сам да носи задължителната си екипировка и може да бъде проверен на произволен пункт ИЛИ на финала, когато завърши състезанието. Всичко, което липсва в задължителната екипировка, ще води до незабавна дисквалификация.

Нужно оборудване

Препоръчителна екипировка и оборудване

*Няма наказания за липсваща препоръчителна екипировка.