Спонсори

Скъпи ултрамаратонци, доброволци и партньори, уважаеми институции, взели участие в организацията и провеждането на K3 Ultra,

От името на Управителния съвет искам да изразя искрения си възторг от духа и волята за победа на всички участвали бегачи! Именно вие превърнахте състезанието в истински празник! С най-голямо уважение благодаря на община Златоград, община Мадан и община Неделино, които прегърнаха идеята и до самия край на събитието подкрепяха организаторите! Доброволци, вие също бяхте невероятни! Оценяваме вашите неуморни усилия всеки един състезател да се чувства подкрепян по време на трудното изпитание! Уважение и респект към полицията в Златоград и Мадан за реда и сигурността в градовете и района на провеждане на K3 Ultra! А какво би било състезанието без времеизмервателния екип на Виктор и специализирания екип за безжични комуникации на Кирил Соколов с всички пунктове по трасетата ! На вас дължим точното отчитане и безукорната връзка по трасетата! Благодарности и на екипа на „Боуен“ за грижата за здравето и кондицията на състезателите! Заслужени аплодисменти за изпълнителите в празничната програма на централния площад, а също и за ресторантьорите, които допринесоха за атмосферата на празника! Поздравления за екипа от фотографите на събитието и на водещия за неуморната му работа пред микрофона! Благодарности и на всички жители на Златоград, Мадан и Неделино за съпричастността към състезанието. Щастливи сме, че оправдахме вашите очаквания! За нас ще бъде чест да бъдем заедно и при следващото издание догодина, защото всички вече сме убедени: K3 Ultra не е само състезание! K3 Ultra е емоция!

Генерален спонсор

GEOPS
Фирма „Геопс-Болкан Дрилинг Сервисис”ЕООД е една от водещите фирми на Балканския полуостров и Европа в областта на геологопроучвателните дейности. От 2004 година до сега „Геопс-Болкан Дрилинг Сервисис”ЕООД е извършила геологопроучвателни дейности в обем от стотици хиляди метри ядкови и технически сондажи. Фирмата разполага с 40 броя сондажни апаратури и за да задоволи нуждите на клиентите, компанията непрекъснато инвестира и разширява гамата от предлаганите сондажни услуги. През годините ГЕОПС укрепи позицията си на надежден и коректен сондажен изпълнител за много инвеститори на Балканите и Централна Европа.

Спонсори

МАКМЕТАЛ ХОЛДИНГ

РЕЦИКЛИРАНЕ С МИСЪЛ
РЕШЕНИЕ ЗА ЧОВЕКА И ПРИРОДАТА

Рециклиране и оползотворяване на негодни за употреба моторни превозни средства, електрическо и електронно оборудване, батерии и акумулатори.

ECOBATTERY

Екобатери АД е организация по оползотворяване на негодни за употреба батерии и акумулатори (НУБА). Чрез добре организирана и ефективно работеща система, Екобатери АД дава възможност на производителите и лицата, които пускат на пазара батерии и акумулатори, да изпълнят задълженията си съгласно Закона за управление на отпадъците за постигане на целите.

Екобатери АД си сътрудничи, както с фирмите, дължащи продуктова такса за пуснатите на българския пазар батерии и акумулатори, така и с общинската администрация, държавни институции и неправителственни организации в провеждането на екологична политика в страната по отношение на отпадъците от батерии и акумулатори.

FILKAB

ФИЛКАБ АД е сред лидерите на пазара в България на стоки и услуги в областта на електротехниката и изградило репутация на надежден и отговорен партньор. Ние развиваме дейността си в три основни направления: търговия, производство и изпълнение на проекти. Предоставяме комплексно и качествено обслужване и специализиран сервиз. Наши дългогодишни клиенти са дружества и фирми, осъществяващи електромонтажна, строителна и търговска дейност, и свързани с електропроизводството, електропреноса и електроразпределението, както и от ВЕИ и комуникационния сектор. Предлаганите от ФИЛКАБ иновативни продукти и технологии в областта на електротехниката присъстват в домовете, на работното ви място и в градската среда около вас, за да улеснят живота и работата ви и да ги направят по-приятни.

ФИЛКАБ АД поддържа отлични бизнес отношения с много утвърдени български и европейски производители като Schneider Electric, Siemens, Legrand, Philips, Prysmian Group, Гамакабел и много други. Това ни дава възможност да предоставяме продукти, услуги и обслужване при най-добри условия.

Освен това сме и горди притежатели на множество браншови награди и медали, които заслужено сме си извоювали през годините. Те ни мотивират да се развиваме и да реализираме мечтите си в професионален план. 

МАКСБАЙК ЕООД

Sprint е марката с най-големи традиции в семейството на Макс Европа ЕООД. Историята и започва през 1996 година, когато Макском ЕООД, най–голямото дъщерно дружество в състава на холдинга Макс Европа и днес, един от най-големите производители на велосипеди в Европа, стартира в гр.Пловдив собствено производство велосипеди с бранда Sprint. Повече от 20 години не спираме да влагаме страст, усилия, множество часове развойна дейност и тестове, за да създадем велосипеди предоставящи максимално удоволствие, комфорт и емоция от колоезденето.

Максбайк ЕООД е дружеството в структурата на Макс Европа отговорно за развитието на бранда Sprint. Домът на Макс Европа е една от най-модерните бази за производство на велосипеди в Европа с обща площ от 40 000 кв.м. Холдингът произвежда близо половин милион велосипеди на година, с доказано качество и стриктен контрол върху продукцията, които гарантират сигурността сред търговци и клиенти в над 20 държави в Европа. В процеса на създаване на велосипеди се използват производствени методи от последно поколение, високо квалифициран персонал, модерен тестов център и отделение за прахово и водно боядисване с екологично чисти бои, отговарящи на последните европейски изисквания.

Ние в Максбайк вярваме, че всеки велосипед има свой собствен характер. Затова в центъра на нашата философия са хората, които участват в създаването на продуктите. Благодарение на усилията на нашите инженери, дизайнери, продуктови и производствени мениджъри всеки велосипед Sprint предоставя на колоездачите едно незабравимо преживяване. Нашият фокус е насочeн към създаването на качествен продукт, който се отъждествява с чувство за комфорт, стил и уникалност. Всеки един велосипед Sprint е създаден, чрез използването на внимателно подбрани технологии, в резултат от множество проведени проучвания, изследвания и тестове. По този начин ние сме сигурни, че представяме максимално удоволствие, комфорт и емоция от колоезденето.

САЛИНА 7 ЕООД

САЛИНА 7 ЕООД е регистрирана през февруари 2004 г. с основен предмет на дейност – търговия с гориво-смазочни материали. 70 % от оборота на фирмата е от продажба на горива. Горивата се закупуват основно от “Лукойл-Нефтохим“ АД и внос от Румъния. Съгласно политиката на фирмата, те не преминават през междинен склад, а се доставят директно на клиента от база на производителя, което осигурява по-добра гаранция на качествените и количествените параметри. Фирмата разполага със складови бази в гр.Сопот и гр.Карлово. Доставките се реализират със собствен превоз, отговарящ на ADR конвенцията. 25 % от оборота на фирмата е от продажба на индустриални масла, производство на “Приста ойл” АД Русе, ”Лубрика” АД, TEXACO, SHELL и др.

САЛИНА 7 ЕООД се наложи на пазара, с високо качество на извършваните услуги, експедитивност и ефективност и заема своето място сред стоте водещи в страната компании, съгласно проучванията на медия Капитал „К100”.

ПОДЕМ ЕООД

ПЕДАНТЪТ В СТРОИТЕЛСТВОТО

„Подем“ ЕООД е строителна компания с над 25-годишен опит в областта на строителството и предприемачеството. Професионалист в инвестирането и менажирането на недвижими имоти. Разполага с над 150 обекта, които отдава под наем. Строителните обекти на фирмата се изпълняват по най-съвременните технологии, използват се висококачествени материали, което от своя страна в комбинация с екипа от професионалисти, превърна знака на фирмата в символ за качество.

ГАРАНТИ

„Гаранти“ е агенция за недвижими имоти с над 15-годишен опит, в областта на недвижимите имоти, която предлага голямо разнообразие от апартаменти, офиси и търговски площи  в района на гр. Пловдив. С богатата си база от имоти в различните части на града и млад и висококвалифициран екип от професионалисти, агенцията гарантира качествени услуги и защита на интересите на клиентите  при потенциална сделка – коректност, отговорност и прецизност.

Running zone

RunningZone е първият и единствен специализиран магазин за бягане в България. Открит през Април 2014 г., той е създаден и управляван от бегачи.

Нашата главна цел е да вдъхновяваме хората да бягат с удоволствие и да дадем достъп на любителите на бягането до най-добрите и високо оценявани продукти на водещите брандове в областта. Чрез нашата консултация ние искаме да помогнем на бегача, независимо дали е начинаещ или напреднал, да открие своята правилна обувка, с която да постигне заложените си цели, да се съхрани от контузии и да бъде удовлетворен от бягането си.

 Running Zone осигурява високо ниво на консултация, използвайки специализирано оборудване и софтуер за анализ на стъпалото и на походката. Всеки клиент пробва и тества различни обувки за бягане на бягаща пътека, за да усети предимствата на всяка от тях.

Ние ще ви помогнем не само в избора на най-подходяща екипировка, но и с помощ при избора на програма за бягане, хранителен режим и тренировки!

Бягането е наша страст!

БУЛТЕКС 99

БУЛТЕКС 99 ЕООД е специализирана в производство и доставка на защитно и работно облекло, внос и търговия с предпазни екипировки и лични предпазни средства. Нашите продукти гарантират здравословни и безопасни условия на труд, като защитават работещите от вредни въздействия на околната и работната среда.

Дружеството осъществява и координира дейността си чрез модерно оборудвани търговска база и офис в Пловдив, обособени като логистичен център, с обща търговска площ 10 000 кв.м.. Част от него е склад под митнически контрол, чрез който оптимизираме във времето разходите за мита, такси и ДДС и извършваме реекспорт за други страни.

За осигуряване на качествено и навременно обслужване на клиентите разполагаме със собствен автомобилен парк и търговска мрежа от складове и магазини на територията на цялата страна.

Клиентите на БУЛТЕКС 99 ЕООД могат винаги да разчитат на обучения и високо квалифициран персонал в търговските ни обекти в цялата страна.

Представители и директни вносители сме на предпазни екипировки и лични предпазни средства от водещи европейски производители. Наши партньори са компании от Италия, Чехия, Гърция, Румъния, Македония, Албания и други държави.

Мисия: Да печелим доверието Ви с нашето отношение и уважение към бизнеса, който правите. Нашата цел е да сме успешни, като помагаме на бизнеса Ви да бъде успешен, осигурявайки сигурност, професионализъм, комфорт и модерна визия в съвместната ни дейност. БЪДИ УНИКАЛЕН, ЗАЩИТЕН И СПОКОЕН, КОГАТО РАБОТИШ!

КАРОЛИНА ЕООД

Фирма „Каролина“ ЕООД се занимава с международен транспорт и спедиция, търговия с автомобили и техника, сервизни услуги в България и Германия, пътна помощ и услуги с автокран.

БИОМАШИНОСТРОЕНЕ АД

Биомашиностроене АД е водеща компания, специализирана в проектирането и производството на технологично оборудване за млекопреработвателната, хранително-вкусовата, фармацевтичната и козметичната индустрии. Основните продукти, които фирмата произвежда са съдове и сложни кожухотръбни топлообменници от неръждаема стомана.
Основана в далечната 1986 година, днес Биомашиностроене е предпочитан партньор за доставка на процесно оборудване на най- големите инженерингови фирми в света, както и на най-взискателните крайни клиенти.

В Биомашин ние споделяме общи ценности:

 • Почтенност
 • Работим Умно (SMART – specific, measurable, achievable, relevant and time-limited)
 • Стремим се към постоянно подобрение
 • Търсим съвършенство и клиентска удовлетвореност
 • С удоволствие работим заедно и празнуваме успеха
 • Отговорни сме

Анес 96 – ООД

“Анес–96“ ООД повече от 17 години се развива в сферата на екологосъобразно управление на отпадъците!
Нашата компания предоставя комплексно обслужване – от консултации за законово изискваните разрешителни, до събиране и транспорт, съхраняване на отпадъците, предварително третиране с цел улесняване на оползотворяването/ рециклирането или третиране с оглед обезвреждане на отпадъците. Извършваме третиране както на производствени не опасни, така и на опасни отпадъци.
„Анес – 96“ ООД притежава следните разрешителни документи:

 1. Регистрационен документ № 09-РД-099-03 от 24.07.2018 г. , за транспортиране на отпадъци.
 2. Разрешително за дейности с отпадъци издадено от МОСВ – РИОСВ гр. Пловдив № 09-ДО-689-12 от 20.09.2018г. , даващо право на фирмата да извършва временно съхранение и третиране на отпадъци.

БАНКА ДСК

Банка ДСК е лидерът на българския банков пазар, финансовата институция с най-голям брой клиенти и лидер по доверие сред потребителите на финансови услуги.

Като модерна компания с дългосрочна стратегия за развитие и мащабна дигитална трансформация на бизнеса си, банката инвестира в развитието на иновативни офиси, модерни продукти и персонализирани решения за своите клиенти. На своите над 2.5 милиона клиенти банката осигурява най-голямата клонова и банкоматна мрежа в страната, както и първокласни електронни канали за банкиране.

ГОРУБСО-МАДАН АД

СВОБОДА 97 АД

Производител на работни, защитни и професионални облекла.

ВИНАРСКА ИЗБА МАРЯН

Винарска изба Марян е основана през 2010 година от семейство Светла и Илия Иванови и техните синове Петър и Владимир с идеята за създаване на малки серии бутикови вина в полите на Стара Планина – село Марян, в Еленския край.

С много любов и отдаденост екипът на избата произвежда бели, розови и червени вина от сортовете Димят, Совиньон Блан, Шардоне, Мерло, Каберне Совиньон, Каберне Фран и Мавруд.

Вината Кера Тамара, Куин Елена, Иван Александър носят паметта за великите ни предци и заряда на техните наследници.

Насладете им се!
e-mail: maryan.wines@gmail.com
тел: 00359889528635

VIOMODA

Виомода е една от най-модерните и специализирани текстилни фабрики в Европа за производство на високотехнологични спортни облекла.
За целта се използват най-качествените и функционални платове и материали, снабдявани от цял свят.

Екипът от специалисти успява да разработи и произведе уникални със своя иновативен дизайн и технология спортни модели и облекла за свободното време, като използва нови методи, базирани на напреднали технологии.

Започвайки само с три специални шивачки, след 5 годишна история Виомода се разрастна и понастоящем е процъфтяваща фирма с 3 цеха в Пловдив, Кричим и Чирпан и над 280 служителя.

Фирмена политика е поддържането на високи етични и социални стандарти, възобновяване на традициите в текстилното производство и популяризиране на бранша сред младото поколение.
Компанията спазва устойчиви практики за осигуряване на европейски условия в работната среда.

FOOD ARENA

Food Arena е кетъринг компания, локализирана на територията на гр. Пловдив. Развива дейността си активно от около 3 години и предлага на пазара висок клас продукти. Компанията има иновативна визия за това как да се храним здравословно и вкусно и превръща дегустацията на храна в преживяване, което да се помни дълго. Основните и дейности са свързани с корпоративно хранене, професионален кетъринг за специални събития, кулинарни демонстрации и други.

CAMPERS.BG

Кемперите са наше хоби, а пътешествията с тях – основен начин на почивка. Именно за това създадохме Кемпери БГ, компания занимаваща се с продажба и отдаване под наем на луксозни кемпери. Съвместно с нашите финландски партньори от Touring Cars разширяваме мрежата от локации, от които можете да стартирате вашата мечтана почивка на колела.

Кемпери БГ ЕООД е представител за България на едни от водещите немски производители на каравани и кемпери Hobby и Eura Mobil, както и на Reimo и Movera, предлагащи аксесоари за къмпинг и караванинг.

COMPRESSPORT

Ние помагаме на спортистите със ситуациите, с които се сблъскват ежедневно.

ubb-logo

СЪЮЗ НА ПИВОВАРИТЕ В БЪЛГАРИЯ

Съюзът на пивоварите в България (СПБ) е представителната организация на производителите на бира, малц и хмел в страната и техните доставчици на суровини, материали и оборудване. От самото основаване през 1981 г. мисията на сдружението е да подпомага и насърчава развитието на българската пивоварна индустрия, да издига професионалния статут на работещите в бранша, да популяризира натуралните качества на суровините и интегритета на категорията, да промотира традициите, ритуалите и умерената консумация на пиво като част от съвременния стил на живот.

От 2008 г. организацията е член на Пивоварите на Европа – гласът на пивоварната индустрия в Европа. Скоро след това СПБ е обявен за „най-динамичната национална асоциация“. Днес, изследвания на общественото мнение показват, че българската пивоварна индустрия се ползва с изключително висок рейтинг на одобрение от гражданите, което й отрежда второ място по репутация в Европа.

ЯДКИ ДЕТЕЛИНА ЕООД

„ЯДКИ ДЕТЕЛИНА” е създадена през 1989г. като малка семейна фирма. Днес тя е лидер на българският пазар за производство и търговия с печени и сурови ядки, сушени плодове и зеленчуци.

Фирмата разполага с добре обучен и квалифициран персонал, производствените и складовите площи са разположени на 5100 m², а суровините са както български, така и внос от почти всички континенти.

Благодарение на добрия маркетинг, отлично развитата дистрибуторска мрежа и логистична дейност, продуктите с търговска марка ,,ЯДКИ ДЕТЕЛИНА” могат да бъдат купени в търговската мрежа на цялата страна. Ние сме признат доставчик и партньoр на търговците на едро и дребно във всеки град.

За задоволяване на високите изисквания на клиентите по отношение на качество и безопасност, богат асортимент на продуктите и разнообразие в опаковките и разфасовките, ние разполагаме с модерно технологическо оборудване за печене и пакетиране, както и с добре оборудвани складове за съхранение и собствени транспортни средства. Това, както и строгото съблюдаване на качеството и санитарно-хигиенните изисквания на всеки етап от производството, съхранението и транспортирането ни прави силно конкурентноспособни на пазара. Фирмата прилага интегрирана система по безопасността на продукта по IFS Food, версия 6.

Нашата цел е високото качество на обслужване на клиентите, все по-пълното задоволяване на изискванията им за безопасни храни и пълноценно партньорство с тях.

DEVIN

DEVIN Минерална идва от сърцето на Родопите – чиста, нискоминерализирана и подходяща за всекидневна употреба от възрастни. Тя съдържа натурални минерали и се грижи за добрата хидратация на организма в забързаното ежедневие, по време на спорт и физическо натоварване. Редовният прием на вода е основен елемент за здравословен начин на живот. Открийте натуралните минерали в DEVIN Минерална.
#YourBodyWantsIt

ЕТНОГРАФСКИ КОМПЛЕКС ЗЛАТОГРАД

Етнографски комплекс Златоград включва Археолого-етнографски музей и 9 занаятчийски работилници. В тях са представени занаяти, характерни за региона като: ножарство, сарачество, грънчарство, златарство, тъкaчество, терзийство, гайтанджийство, цървулджийство, берберство. Освен тях

Комплексът предлага места за настаняване в автентичен възрожденски стил със съвременни удобства, СПА-център, басейни, както и традиционни механи и кафенета. Когато дойдете в Златоград, не пропускайте да видите и Комплекс Ягнево, който се намира на 13 км. от града, в посока Кърджали.

БЕЛЛА

„Белла” (България) е идеалният бизнес партньор в хранителната индустрия в Югоизточна Европа. Събира под един покрив водещи компании и марки, продукти и услуги, които предлагат най-доброто съотношение цена- качество. Портфолиото на компанията съдържа над 200 продукта, произвеждани под собствени и частни марки в 9 преработвателни предприятия. Притежава търговски структури в Гърция и Румъния. Продуктите на компанията се предлагат на пазарите на четири континента в над 20 страни – Германия, Испания, Кипър, САЩ, Австралия, Англия, Ливан, Холандия, Турция и други.

Димитър Маджаров

Едва ли има българско семейство, което да не поставя с удоволствие на трапезата си специалитет от „Димитър Маджаров“. Създадена преди повече от 30 години, фирмата произвежда месни и млечни продукти „от нашето семейство за вашето семейство“. Вече три десетилетия тя е символ на качество и автентичен български вкус. Портфолиото ѝ включва над 160 млечни и месни продукти.

Началото

Компанията е създадена от Юлия и Димитър Маджарови през 1991 г. – първоначално като фирма за търговия с хранителни продукти. В търговията двамата създатели научават един от най-ценните си уроци – как да работят с хора, да анализират какво търсят клиентите и да им предлагат точно това. Те започват собствено производство на колбаси през 1994 г. именно чрез продукти, които потребителите искат – наденици, кренвирши, трайни колбаси. Бели саламурени сирена и кашкавали с марката „Димитър Маджаров“ тръгват към клиентите от мандрата на фирмата през 1998 г. Постепенно компанията изгражда две производствени предприятия – млекопреработвателно в гр. Стамболийски с дневен капацитет до 80 тона свежо българско мляко и месопреработвателно в гр. Пловдив с капацитет до 30 тона месо дневно.

В началото за „Димитър Маджаров“ работят 5 човека. Тридесет години по-късно трима от тези служители са все още част от екипа. Естествено, на по-отговорни позиции. Днес „Димитър Маджаров“ осигурява прехраната на над 300 човека.

ТРАКИ ФУУД

“ТРАКИ” e нова и модерна консервна фабрика в България, пусната в експлоатация през 2014 г, специализирана в производството на висококачествени зеленчукови консерви и деликатеси. Разположена е на терен с площ 16000 м2.

СЪНИ МАРКЕТ

„Съни Маркет“ ЕООД е приемник на ЕТ „Георги Дечев“.Фирмата се занимава с търговия на едро с хранителни стоки от 1992 г.
Първите стъпки в търговията прави в гр.Пазарджик. От 1996 г. премества дейността си на територията на община Златоград.
В момента разполага със собствена база от 1500 кв.м, собствена верига магазини за търговия на дребно, 12 микробуса и 45 души персонал.
Фирмата е създадена за да задоволява нуждите от стока на търговските обекти (хранителни магазини,заведения за обществено хранене,павелиони,социални обекти и др.)
Асортиментът и включва най-популярните стоки от клиентското потребление,предлагани в хранителните магазини.Работи на територията на общ.Златоград,Обощ.Кирково,Общ.Мадан,Общ Неделино и гр.Смолян.

Ценовата политика на фирмата е постоянна и е съобразена с покупателните възможности на пазара.Разполага поне с две ценови категории от еднородни продукти – ниска и средна.Предлагането на луксозни стоки е ограничено!
Асортиментът и е подбран според търсенето и основните потребности на клиентите и популярноста на продуктите.
Доставката се извършва ежедневно по предварителна заявка и е франко търговския обект на клиента със собствен транспорт и без значение обема на заявката.
Фирмата осигурява безплатна мобилна връзка с всички свои клиенти.

БОТАНИКЪЛ

Ботаникъл е една от водещите компании в България за преработка на сушени билки и плодове, както и производство на чай.
Ние сме семейна фирма с повече от 30-годишна история.
Със свежи идеи и висок професионализъм следим за качеството на суровините във всеки етап от приемането им до експедицията на готовия продукт.
Като семейна компания, ние отделяме много време и внимание на всяка билка, която преработваме и на всеки един чай, който правим.
Етичният кодекс за търговия винаги е бил неразделна част от нашия бизнес. Имаме пряк контакт с нашите доставчици и клиенти.
Ние заявяваме, че в нашата компания през последните години въведохме редица промени, с които да гарантираме опазване на околната среда.
Материалите за опаковкате са сведени до минимум и се проверяват за тяхната пригодност за рециклиране и био-разграждане.
Всеки изминал ден полагаме грижи да защитим и запазим нашата скъпоценна планета.
БОТАНИКЪЛ е марка, на която може да се доверите!

МИСИЯ – Основната ни мисия е предлагането на пазара на естествени и с отлично качество сушени билки, подправки и плодове за хранителната, фармацевтичната и козметичната индустрия. Също така, първокачествен монофлорен и полифлорен билков и плодов чай.

ВИЗИЯ – Нашата визия е да предоставим на нашите клиенти възможно най – доброто качество на предлаганите суровини и продукти, както и ненадминато обслужване.
Имаме партньорства с много световноизвестни производители на чай и билки, с което да гарантираме желанато качество и стабилни цени.
Стремежът ни към съвършенство и страста ни към изкуството на композиране на чаени микосове прави нашите продукти толкова неповторими.

ЦЕННОСТИ – Клиентите са в центъра на нашата работа.
Ние знаем, че служителите ни са нашият най-ценен ресурс и подкрепяме техният растеж и развитие.
Имаме ясна позиция срещу насилието и дискриминацията на работното място. Хората, с които работим се различават по възраст, пол и етническа принадлежност.

ЗАЩО БОТАНИКЪЛ?

 • Защото обичаме природата!
 • Защото чаят е нашият начин на живот!
 • Зашото правим нашите чайове със страст и любов!
 • Защото следим качеството от постъвпването на суровините до крайния продукт!
 • Защото покриваме най-високите стандарти за качество на храните!

АМВ-АГРО ЕООД

АМВ-Агро ООД е основен производител на сертифициран клоново селекциониран лозов посадъчен материал в България от винени и десертни сортове.

Предлагаме пълен пакет от услуги за създаване на лозови насаждения:

 • лозов посадъчен материал;
 • оглед на терена и определяне на пригодността му за отглеждане на лозя;
 • предпроектно проучване;
 • технологичен проект за създаване и отглеждане на лозово насаждение с подробни указания за периода до встъпване в плододаване;
 • консултации за отглеждането на лозовото насаждение при повреди, нанесени от ниски зимни температури, късни пролетни мразове и градушки;
 • схеми за поддържане на фитосанитарното състояние, препарати за растителна защита и торове;

Цялостната дейност на фирмата се подпомага от висококвалифицирани експерти и научни работници.

AGI

От скромна зала с няколо работника до модернооборудвана база с над 80 души персонал – това е еволюцията на нашата фабрика, която, разбира се, продължава да се развива.

Създадена през 2004-та година, когато семейната сладкарска страст приема индустриален облик. Безценните бабини рецепти, излезли от нашата кухня и преминали през модерната ни работна база, където майсторски ръце и най-новата сладкарска технология извайват някои от най-любимите сладки изкушения на България. Днес „АГИ“ се гордее с богатата си продукция на бисквити, пасти, торти и дребни сладки, приготвени под най-взискателния контрол и опаковани по съвременна технология запазваща неповторимите им вкусови качества.

Изборът на висококачествени суровини гарантира на нашите потребители чисти и автентични продукти, семпли и досущ като домашно приготвените лакомства от едно време.

Стремежът ни към съвършенство ни води винаги напред. Натрупаният опит и непрестанното усвояване на новостите в бранша ни помагат да смесваме традиционните аромати и вкусове по съвременен и оригинален метод, превръщайки захарните тайни от миналото в шедьоври на модерното сладкарско изкуство.

PIRIN HILL

Идеята за създаването на марката идва след многократни въпроси на наши приятели и познати от къде могат да се закупят качествени чорапи, и нашите препратки към чуждестранни марки, за които произвеждаме. Иронично е как висококачествени чорапи, произведени в България, могат да се намерят в магазините на водещи чужди марки за спортни и дизайнерски продукти, а в същото време да не са достъпни за българските потребители. Целта на марка Pirin Hill е да предложи алтернатива, от една страна на евтините, но некачествени и еднообразни азиатски продукти, и от друга – на големите международни марки с продукти на неоправдано високи цени, невинаги съответстващи на предлаганото качество. Всички чорапи с марка Pirin Hill са произведени в семейната ни фабрика в град Русе. Натрупаните с годините знания и опит в работата с марки във Великобритания, Франция и Германия са базата, на която марката Pirin Hill стъпва при идеята да предложи на българските потребители висококачествени продукти с атрактивен дизайн на разумни цени.

Магазин Go Run

GO RUN е специализиран магазин за бягане, където ще намерите подходяща екипировка и обувки за всеки терен и всяка дистанция. Основан през 2024 г. от Александър Спасов и Рени Вълканова.

Нашият екип ще ви даде полезни съвети при необходимост, за да направите правилния избор. Разгледайте нашите предложения и не се колебайте да ни потърсите!

 

ЕКИП

Александър Спасов

„Аз съм Сашо и обичам да бягам. Без значение от дистанцията и терена. Всеки пробяган километър ми носи удоволствие, затова не се ограничавам и може да ме видите на тартановата писта, на шосето и най-вече по планинските пътеки. С годините натрупах достатъчно познания за тренирането и правилния избор на екипировка за конкретно състезание, затова с Рени решихме да стартираме нашия личен проект, който е насочен към всички любители бегачи.“

Рени Вълканова

Рени е приключенец по душа и обича движението под всяка форма – бягане, колоездене, каране на сърф и ски. 

ABOPharma Bulgaria

ABOPharma Bulgaria e фармацевтична компания с дългогодишен опит и традиции на българския пазар, чиято цел е да бъде №1 в създаването и разпространението на висококачествени и иновативни продукти за спорт и здраве.

Една от перлите в тяхната корона се нарича МАГНЕЗИЙ 1000® ЛИКУИД – висока доза течен магнезий с два завладяващи вкуса на ягода и на портокал в удобен стик за директна употреба – за тонус енергия и мускулното възстановяване. Верен съюзник срещу мускулните схващания и крампи.

Аптеки SUBRA

С над 60 обекта в цяла България и с онлайн аптека www.subra.bg – сме до вас, във всяко кътче на страната.

DOPPEL HERZ България

Допелхерц е марка на немската компания Куйасер фарма, посветена на здравето и активния живот на хората и през последните пет години е незаменима част от спортния живот в България. Екипът изгражда подкрепителни пунктове с магнезий и витамини на редица състезания по бягане и колоездене, подкрепя индивидуални спортисти и местни отбори, както и инициативи, свързани със стимулирането на детския спорт и движение.

Под марката Допелхерц могат да бъдат открити общо 5 магнезиеви продукта – Допелхерц Магнезий 500, Допелхерц Магнезий + Калций – и двата с двуфазна ДЕПО таблетка, Допелхерц Магнезий + С + Е – добавени антиоксиданти, магнезий в разтворима форма с добавени В витамини – Допелхерц Магнезий 400 и магнезий под формата на микропелети за директен прием без вода – Допелхерц Спорт Директ. Освен разнообразието от магнезиеви продукти, Допелхерц предлага също три продукта за стави, сред които най-силно се откроява Допелхерц Колаген 11.000 – течен хидролизиран колаген в индивидуални дози за директен прием навсякъде без вода, гарантиращ точната доза всеки ден. Разбира се, сред останалите над 30 продукта могат да бъдат намерени както мултивитамини и различни добавки за тонус, енергия и имунитет, така и продукти за специфични грижи като витамини за очи, добавки за детоксикация, за грижа за черния дроб, уринарен тракт и естествено такива за красива кожа, коса и нокти.

При производството на продуктите Допелхерц се спазват изключително високи стандарти за качество и добри произодствени практики. Неслучайно Допелхерц е бранд номер едно в България в категория хранителни добавки 7-ма година подред, а четири от продуктите са отличени от Българския фармацевтичен съюз с приза „Хранителна добавка на годината“. 2019-та пък е третата година, в която Допелхерц е избрана като Любима марка на българския потребител в категория витамини и хранителни добавки в единствената потребителска класация у нас.

Допелхерц Магнезий 500
Допелхерц Магнезий + Калций
Допелхерц Магнезий + С + Е
Допелхерц Магнезий 400
Допелхерц Спорт Директ

ORIFLAME

Вече повече от 50 години ние подкрепяме хората по целия свят, за да тържествува красотата и да се сбъдват мечтите им. Ние създаваме и предлагаме на любителите на козметиката най-съвременни висококачествени и безопасни продукти, както и уникалната възможност да станат част от една световна общност на красотата.
За нас красотата е начин на живот – да бъдеш здрав, с хубава визия, да имаш възможност да изразиш себе си, да се забавляваш заедно с другите. В същото време, продуктите ни трябва да бъдат безопасни, да може да се разчита на тях и на резултатите, които обещаваме. От тази философия се ръководим при създаването на нашите продукти, които са спечелили доверието и любовта ви.

Стар Нейлз

От създаването си през 1993 г. Стар Нейлз – България е пионер в българската индустрия за козметични продукти и красота, ангажиран с професионално качество и иновации в грижата за ноктите и козметичните услуги.
Вече 30 години на бранда разчитат специалистите в салоните за маникюр и педикюр. В търсенето на начин да предложи най-подходящите решения в областта на козметичната индустрия през 2001 година фирмата започва да разработва и произвежда продукти заманикюр и педикюр.
Тази посока дава на Стар Нейлз невероятната възможност да се вслушва в проблемите, желанията и идеите на професионалистите и да гарантира качеството и ефективността на своите продукти, произведени в България.
Портфолиото на Стар Нейлз включва и продукти, подходящи за употреба от крайни клиенти. Те са насочени както към превенция на проблемни състояния по ходилата и ноктите на краката, така и към поддържане на здрав вид на кожата и ноктите.
Днес Стар Нейлз – България е член на Асоциацията на Малките и Средни Предприятия от Индустрията за Красота и Здраве. Също така компанията членува и в Българска Национална Асоциация Етерични масла, Парфюмерия и Козметика.
В желанието си да подобрява непрекъснато качеството на своите продукти и услуги, Стар Нейлз – България е сертифицирана компания по БДС EN ISO 9001:2015 Системи за управление на качеството.

Партньори

ОБЩИНА ЗЛАТОГРАД

В един свят, обграден от високите борове на Родопа планина, се кипри малкото градче – Златоград. Място, където всичко е златно – и природата, и хората!
Градът, чието име песента за Делю хайдутин носи безспирно из Вселената, е едно селище с неповторима атмосфера, която ще усетите в:
– уникалната архитектура на Стария град;
– светостта на Кръстата гора, на тракийските светилища и на Белите камъни;
– красотата на Родопа планина, изваяна от живописни еко пътеки;
– пъстроцветните алеи, претворяващи духа на родопчанката!
Всичко това може да видите, ако посетите Златоград!

МАДАН

Ако обичате тихите и спокойни кътчета и даровете и красотата на българската природа, то тогава Мадан, разположен в сърцето на Родопите, определено ще ви заинтригува.
В недрата му са открити уникални богатства, а над тях им величествена флора и фауна. Духът на планината постоянно нашепва с чист въздух, ухаещ на бор, за слънчево небе и поляни, изпъстрени с билки и цветя. Тук са си дали среща земните и подземните богатства, които всеки трябва да види!

НЕДЕЛИНО

В географско отношение Община Неделино заема част от централния южен дял на Средните Родопи и обхваща територия от 102,3 кв.м при надморска височина от 450 до 1 200 метра. Град Неделино се намира на около 60 км. от областните центрове Смолян (65км.) и Кърджали (63км.) и на 165км. от гр. Пловдив . На юг общината граничи с община Златоград, на изток с община Джебел, на север и северозапад с община Ардино, на запад и югозапад с община Мадан. Тя включва общо 16 населени места – гр. Неделино и селата Бурево, Върли дол, Върлино, Гърнати, Диманово, Дуня, Изгрев, Козарка, Кочани, Кундево, Еленка, Крайна, Оградна, Средец, Тънка бара. Община Неделино съставлява 3,2 % от територията на област Смолян, която е с площ от 3192.9 кв. км.
Неделино е обявен за град с Указ №1942 от 17.09.1974 г., това е и официалната дата на празника на града, но понеже Неделино е известен и с уникалния си двуглас (всяка година се провежда фестивал), обикновенно Общината съчетава празника на града с Фестивала за двугласно пеене и народна песен с международно участие, като те се провеждат едновременно в първата събота и неделя на месец септември всяка година.

Вирът „Бездънник“, разположен по долината на Буреска река, представлява дълбока яма, която е природен феномен получен от издълбани от водата форми в скална основа. Според поверия, тук са потъвали хора и тъй като те никога не са изплавали носи името „Бездънник“. В момента е обособен като природна атракция с изградена туристическа инфраструктура.

Църква „Света Неделя“- изградена със средства на дарители, основно гурбетчии и със средства от фондация „Бъдеще за България“, със съвременна архитектура и иконописи в много добро състояние.

Градски парк „Николай Кауфман“ – Намира се в централната градска част на Неделино. В него има паметна плоча на откривателя на явлението “Неделински двуглас” и мемориален знак на мястото, където са полагали робски принудителен труд евреите от 3-та трудова дружина в периода 1941 – 1944 г.

Местност „Турчин мост“ – Турчин мост е исторически паметник на емблематичното място на Неделино. Според преданието оттук са хвърляни в Неделинската река всички жители, отказали да приемат исляма и да предадат вярата си. На Гергьовден на Турчин мост се организират празнични тържества.

RED BULL

Открий Света на Red Bull

TRACKSPORT

Времеизмерване на състезания с RFID технология, GPS проследяване с множество анализи, онлайн резултати в реално време.

SIGN SPORT

В началото на 2013 г. се възроди идеята да създадем марка, която да предлага висококачествена спортна екипировка. Като настоящи спортисти ние знаем, че удобството и комфорта на всеки един продукт, който използваме по време на тренировка или състезание е изключително важно. След няколко месеца усилен труд и многобройни тестове, първите модели на Сайн Спорт бяха налице. През 2015 г. Сайн Спорт вече е утвърдена марка в много страни в Европа. Желанието да доставим висок клас продукти на нашите клиенти ни мотивира да започнем работа с едни от най-добрите марки в Света за компресионно облекло, обувки и хранителни добавки.
Сайн Спорт е официален дистрибутор за България на марките – Compressport, Icebug и Squeezy Sports Nutrition.

РЕКЛАМНО СТУДИО ГРИФО ДИЗАЙН

Рекламно студио „Грифо Дизайн“ е специализирана фирма в областта на графичния дизайн, печатната и външна реклама. На Вас, нашите клиенти, осигуряваме не просто пълно рекламно обслужване, а цялостна грижа за успешното представяне на Ващата фирма или продукт. Ние, екипът ни от професионалисти, внимателно разработваме идеите си и предложенията преди да ги представим на Вашето внимание, прецизно изпипваме и най-малкия детайл, изграждаме трайни взаимоотношения с клиенти и патньори.

Първото впечатление е най-важно!

ПЕЧАТНИЦА „РАЙТ ПАК“

Печатница „Райт Пак“  e изцяло семейна компания с дългогодишен опит в производството на картонени и гъвкави опаковки и опаковки от велпапе.

Печатницата разполага с модерна производствена база и осигурява пълен цикъл на производство, което допринася за високото качество на опаковките. Предлага пълна гама от ефекти и технологии като UV лакиране, топъл печат, релеф, студен и топъл ламинат, а довършителните дейности като каширане, щанцоване и лепене са неизменна част от производствения процес в компанията.

Печатница Райт Пак поддържа дългогодишни партньорства с водещи производители в хранително-вкусовата, козметичната, цигарената и други индустрии. Tя е сертифицирана по стандарт ISO 9001:2015, ISO 14001:2015 и стандарт FSC® CoC, а основната ѝ мисия е до края на 2025 г. да достигне производство, в което 50% от опаковките да са изработени от рециклирана хартия.

БЪЛГАРСКА АСОЦИАЦИЯ ПО БОУЕН ТЕРАПИЯ

Боуен е това, което ще възвърне равновесието и хармоничното функциониране на тялото ти, за да може то да възстанови собствените си защитни механизми и във всяка конкретна ситуация да избира оптималния баланс за поддържане на здраве в превъзходно състояние. Няма съмнение, че Боуен® ще промени живота ти! Дай си шанс! Провокирай самовъзстановяването си!

Black Rabbit. Artisan Coffee

Black Rabbit. – Eкип от млади и мотивирани хора, имащи за цел да Ви предложат висококачествен и вкусен продукт, които ще остави ароматния и вкусен спомен за дълго. Нашето кафе се отглежда и пече под ръководството на опитни фермери и пекари, за да достигне до вас в най-добрият му вид и вкус. С удоволствие ще задоволим всяка Ваша глътка наслада и ще Ви пренесем до различни кътчета по света с нашето висококачествено прясно изпечено занаятчийско кафе Black Rabbit.

Rodopi Runners

Асоциацията ни е активна в Комотини, префектура Родопи, и е основана през 2019 г. по инициатива на група приятели, чиято обща черта е любовта към бягането и спорта.

Членовете на сдружението са любители спортисти, много от тях отличени в шосейни състезания на асфалт, планина, писта.

Нашата цел е да разпространяваме страстта към бягането и изобщо към спорта с всички произтичащи от него ползи:

дух на благородно съревнование, развитие на тялото и духа, поддържане на добра физическа форма, забавление, насърчаване на социалния живот и, разбира се, оползотворяване на свободното време далеч от стреса и рутината на ежедневието.

Участваме в шосейни състезания и други социални и културни събития на Комотини и се стремим да популяризираме града и неговите жители на общогръцко, а може би и на балканско ниво.

Затова с удоволствие ви каним да участвате в нашите събития, като ви напомняме, че не е необходимо да сте шампион или стар атлет, за да се занимавате с бягане.

Обуйте маратонките си и просто започнете да тичате!